Kidzania

Adres: Çeçen Sk Acıbadem İstanbul

Akasya Acıbadem Avm Kidzania Telefon: 0850 200 54 39

KidZania İstanbul - Seanslar (Çalışma Saatleri) 

Pazartesi
Kapalı 

Salı - Cuma
10.00 - 16.00

Cumartesi - Pazar
10.00 - 20.00

KidZania’da küçük eller büyük işler başarıyor. Çocuklar hep birlikte hem doya doya eğleniyor hem de yepyeni şeyler öğreniyor. KidZania, 4 -14 yaş arasındaki çocukların birbirinden eğlenceli aktivite alanlarında hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek meslekleri deneyimlediği, seçim yapma özgürlüğünü elde ettiği, yaratıcılığını kullandığı, oynadığı ve ürettiği 8.000 m²’lik Çocuklar Ülkesi'dir!

KidZania çocukların boyutlarına göre uyarlanmış bir çocuk cumhuriyeti olarak tanımlanıyor. Gerçek dünyada var olan binalar, caddeler ve araçların yanı sıra yine gerçek dünyadaki işletmeler, mağazalar, üretim fabrikaları, restoranlar, sağlık, güvenlik ve kamu hizmetlerinin bire bir kopyalarının yer aldığı KidZania’da çocuklar meslekleri bizzat deneyerek öğreniyorlar.

 

Yol Tarifi: 

Boğaziçi Köprüsü’nden çıktıktan sonra Harem istikametini takip ederek D100 Karayolu Harem E5 istikametine ilerleyip, Acıbadem Sapağı’ndan giriş yapıp, 2.soldan Acıbadem Caddesi üzerinden Türk Telekom Binası’nı geçip, Çeçen Sokak'tan giriş yaparak Akasya'ya ulaşılabilir. 

Anadolu yakasından gelecek olan misafirler Uzunçayır metrobüs durağında inerek Akasya'ya ulaşabilir. Dış alanda görünen uçağın altından Kidzania'ya giriş yapabilir.

Metro ile gelecek ziyaretçiler Ünalan durağında inerek doğrudan KidZania İstanbul'a ulaşabilir.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ