Forum Coffee Weeks’te Marmara Forum’u kahve kokusu saracak

Etkinlik Tarihi: 04 Aralık - 15 Aralık 2019

Forum Coffee Weeks’te Marmara 
Forum’u kahve kokusu saracak

Ulusal ve uluslararası 300’ü aşkın marka ile ziyaretçilerine eşsiz bir AVM deneyimi yaşatan Marmara Forum, 4-15 Aralık’ta yine sıra dışı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiye hitap eden “Forum Coffee Weeks”te, Marmara Forum konukları hem kahvenin lezzet dünyasında bir yolculuğa çıkacak hem de birbirinden renkli aktivitelerle eğlenecek. Gripin, Ceza ve Göksel gibi sevilen isimlerin konserler vereceği Forum Coffee Weeks, engelli vatandaşlara yönelik aktiviteleriyle de “erişilebilir etkinlik” olma özelliğini taşıyor.

İSTANBUL Bakırköy’de yer alan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, geçen sene olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerini, kahvenin sihirli dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor. 4-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Forum Coffee Weeks (Kahve Haftaları) kapsamında Marmara Forum ziyaretçileri, hem dünyanın dört bir yanından farklı tatları deneyimleme hem de son derece renkli etkinlikler ve konserlerle hoşça zaman geçirme şansını yakalayacak. 

7’den 70’e her yaşa hitap eden etkinlikler

Yetişkinler, ‘Kahveden Tuvale Atölyesi’nde içtikleri kahvelerinin telvesi veya suyu ile iki parçadan oluşan tuvalin üzerinde yer alan kahve şablonlarını boyayarak, etkinliğe özel bir anı sahibi olabilecek. Forum Coffee Weeks’te minik ziyaretçiler için de birbirinden renkli atölyeler düzenlenecek. Bunlardan ‘Mutlu Anlar Cupcake Atölyesi’nde çocuklar, kendi yaptıkları cupcake’leri yiyerek benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.
Etkinlik kapsamında, barista uzmanları her hafta sonu workshop düzenleyecek. Mixibikes alanında ise konuklar pedal çevirerek kendi kahvelerini yapacak. 

Karanlıkta kahve deneyimi

Forum Coffee Weeks’in bir diğer özelliği de “erişilebilir” bir etkinlik olması. Görme engelliler için özel hazırlanan mönüler gibi engelli vatandaşların katılımını ve kahve deneyimine ortak olmasını sağlayacak her türlü detay düşünüldü. Bunlardan biri de görme engellilerin dünyasıyla empati kurdurmayı amaçlayan ve ortak workshop alanında düzenlenecek olan "karanlıkta kahve deneyimi." Bu seansta konuklar, sadece tat ve koku alma duyularını kullanarak kahve tadımı gerçekleştirecekler.
“Seyyahart” atölyesinde ise karton bardaklara çizim yapıp satarak dünyayı gezen Berk Armağan hem deneyimlerini aktaracak hem de karton bardakları sanata çevirmeyi öğretecek. 

Rock, pop ve rap konserler zinciri

Forum Coffee Weeks’te eğlence sahneye de taşacak. 7 Aralık Rock gününde, 16.30’da EKHO, 18.00’da Deniz Sipahi, 19.45’te ise Gripin sahne alacak. Rap Günü olan 8 Aralık’ta ise aynı saatlerde sırasıyla Efecan Dianzenza, Ege Çubukçu ve Ceza, Marmara Forum ziyaretçilerine müzik ziyafeti yaşatacak. Etkinliğin kapanış günü olan 15 Aralık’ta da pop günü kapsamında, 16.30’da Ezgi Yelen, 18.00’da Emir Yargın, 19.45’te ise Göksel hayranlarını coşturacak.

       

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ