Hogan

Menşei: İtalya

Marka Hakkında

Tarz ayakkabı denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Hogan Rebel markası, 1986’dan beri tasarımlarını sürdürmektedir. İlk günden bugüne kadar kimlik çalışmasından taviz vermeden ürünlerini tasarlamayı sürdüren marka, spor ayakkabı sektöründe ismi oldukça anılıyor. Uzun süreli kullanım sunan Hogan Rebel ayakkabı modelleri, sıra dışı olmak isteyenlere ve daha görünür olmak isteyenlere hitap ediyor. Günlük koşuşturmacanın içinde rahat ayaklara sahip olmak isteyen kişilerin gardırobunda muhakkak yer alması gereken Hogan Rebel ayakkabı modelleri, rengârenk seçenek yelpazesiyle her tarza uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

Kadınların vazgeçilmezi olan Hogan Rebel ayakkabı modelleri, erkekler için de baştan çıkarıcı çizgilere sahip olmasıyla ilgi odağı oluyor. Ayakkabı sektöründe iddialı olan marka, her sezon yeni kreasyonuyla tüketicilerini mutlu ediyor. Hogan Rebel ayakkabı modelleri, lüksün ve spor giyimin adresi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle sneakarlarında bulunan farklı tasarımları ile dikkat çekiyor. Platform topuklarıyla rahatlığın simgesi olan Hogan Rebel ayakkabı modelleri, tüm kombinlerle uyum sağlama şansını size veriyor. Pırıltılı, renkli ve ışıltılı detaylarıyla tam da aradığınız sportif şıklığı size sunuyor.

AYAKKABIDA SPORTİF ŞIKLIĞIN ADRESİ, HOGAN REBEL

Hogan Rebel erkek ayakkabı ile Hogan Rebel kadın ayakkabı modelleri birçok kişiye hitap ediyor. Özellikle sokak tarzından ilham alan tasarım ayakkabılar, nubuk ve tekstil materyaliyle göz alıcı bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Bağcıklı yapısıyla rahatlığı yaşatırken, kauçuk taban yapısıyla da yere sağlam basmanıza neden oluyor. Suni tüy detayları ile özellikle kadınlara hitap eden Hogan Rebel ayakkabı modelleri çıkarılabilir iç tabanlık teknolojisini sizlere sunuyor.

Platform taban ile 6 cm civarında bir yükseklik sunan Hogan Rebel kadın ayakkabı modelleri, her mevsimde ve her sezonda kullanılabiliyor. Sıra dışı olmak ve stil sahibi olmak artık çok daha kolay. Haliyle bu kadar çok seçenek varken doğru olanı ya da kendinize yakışanı bulmak da zorlanıyor olabilirsiniz. Bunun için de sitemizi ziyaret edip kendinize uygun olan modeli araştırabilirsiniz. Daha önce kaleme aldığımız “Nasıl ayakkabı seçilir” başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Hogan Rebel erkek ayakkabı ile Hogan Rebel kadın ayakkabı modelleri hem spor salonlarında hem de sokaklarda tercih edilebiliyor. Üstelik spor kıyafetlerinizi tamamlamak için sizin için doğru bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Fonsiyonel oluşu, modern görünümü ve tasarımsal çizgileriyle oldukça ayırt edici özelliğe sahip Hogan Rebel, işlevselliği ile sık tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Hogan; size zarafet katar, duruşunuza estetiklik katar, stilinize farklılık katar. Moda dünyasında adından altın harflerle söz ettiren marka, parlak renkli spor ayakkabılarıyla sizin hemen tanınmanızı ve daha görünür olmanızı sağlıyor. Son yıllarda moda olan ve tüm parçalarda sıklıkla kullanılan ışıltı ve parıltıları ayakkabılara yansıtan markanın tüm koleksiyonu göz alıcı. Üstelik hem pratik hem de hafif. Bu harika çizgilere ve tasarıma sahip ayakkabıları kaçırmayın. Ayağınızın yürürken dahi nefes almasını sağlayan bu modeller sizi gün boyu rahat ettireceğinden emin olabilirsiniz. Deneyin, yanılmadığınızı göreceksiniz.

En yeni Hogan Rebel erkek ayakkabı ile Hogan Rebel kadın ayakkabı modelleri arasından bir veya birkaçına sahip olmak istiyorsan Exxeselection sayfasını ziyaret edebilirsin. Üstelik indirimli fiyatlarımız oldukça cezbedici. Hadi durma. Bir tık ile beğendiğin ürünleri sepetine ekle! Ve siparişini tamamla. Kampanyalarımızı takip etmek istersen bizi sosyal medya mecralarından da takip edebilirsin.

Exxe Selection; modayla senkron, kalitede şampiyon…

Hogan AVM Mağazaları

Akasya Acıbadem Avm 1. Kat
Aqua Florya Avm 2. Kat
Armada Avm 1. Kat
İstinye Park Avm 1. Kat
Markanın İNDİRİMLERİNİ Haber Ver...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ