Yataş Bedding’ten Bebeklere Özel Nevresim Takımları

02 Şubat 2019

Zengin desen ve renk seçeneğine sahip ev tekstili koleksiyonuyla yatak odalarını şıklığı taşıyan Yataş Bedding, bebeklere özel hazırlanan birbirinden güzel nevresim takımlarıyla bebeğiniz için sağlıklı ve huzurlu bir uyku vadediyor. Albi, Misso, Linda ve Rubi bebek nevresim takımları, %100 pamuklu ranforce kumaşları, eğlenceli desenleri ve farklı renkleriyle bebeklerin renkli rüyalarına eşlik ediyor.

Zengin renk seçenekleriyle dikkat çeken ev tekstili koleksiyonunda özgün tasarımları ve kaliteli kumaşları buluşturan Yataş Bedding, bebekleri de unutmuyor. Koleksiyonunda bebekler için %100 pamuklu ranforce kumaşlardan üretilen ve yumuşacık bir dokuya sahip bu özel nevresim takımlarına yer veren Yataş Bedding, bebek odalarına renk ve hayat katıyor.

Ormanın sevimli hayvanlarını yatak odasına taşıyan Albi Bebek Nevresim Takımı, sıcacık renkleriyle adeta bebeğinizin odasının havasını değiştiriyor. Sevimli tavşan figürlerinin süslediği kaliteli ve yumuşak dokusuyla öne çıkan Rubi Bebek Nevresim Takımı, mavinin en yumuşak tonuyla huzurlu uykulara eşlik ediyor. Linda Bebek Nevresim Takımı, ağaç ve yıldız desenlerini pembe rengin en sıcak tonlarıyla buluşturuyor. Hava balonları ve bulutlardan oluşan sevimli figürlerin süslediği Misso Bebek Nevresim Takımı ise pastel tonlarındaki renkleriyle bebeğinize bulutların üzerindeymişçesine rahat bir uyku vaat ediyor.

Bebekler için özel olarak hazırlanan birbirinden güzel nevresim takımları tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarında sizleri bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ