Viaport Asya Büyümeye Devam Ediyor!

06 Ekim 2016

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TV REYONU VIAPORT MEDIA MARKT’DA!

Türkiye’nin en büyük televizyon reyonuna sahip Media Markt’da açılışa özel fırsatlar da sunuluyor. Beyaz eşyadan cep telefonuna, televizyondan küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Media Markt yaklaşık 50 bin çeşit ürünün yer aldığı Viaport mağazasıyla daha geniş kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.

LUXURY MARKALAR “OUTLET” MAĞAZALARIYLA VIAPORT ASIA’YI TERCİH ETTİ!

Zengin marka karması ve outlet anlayışıyla yılda 25 milyona yakın ziyaretçi ağırlayan Viaport Asia 3. etabıyla büyümesini sürdürdü. Ağırlıklı olarak luxury mağazaların yer aldığı 3.etap, Temmuz ayında ziyarete açıldı. Dünyanın önde gelen moda devlerini yeni etabında misafir eden Viaport Asia, özellikle Hugo Boss, Guess, Beymen, Escada, Faconable ve Mexx ile dikkat çekiyor.

Dünyanın en önemli markalarını içerisinde bulunduran Beymen geçtiğimiz ay Viaport Asia’da açtığı ilk “outlet” mağazasıyla dünya modasına yön veren markaların eski sezon tasarımlarını yüzde 70’e varan indirim oranıyla modaseverlerle buluşturuyor. Benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan BEYMEN Outlet, 2000 m²’lik alanıyla Academia ve Beymen Collection’ın yanı sıra Tory Burch, Emilio Pucci, Stella McCartney, Tod’s, Corneliani, Brunello Cucinelli, Etro ve Valentino gibi markalarının ürünlerini de uygun fiyatla müşterilerine ulaştırıyor.

Türkiye’de yine ilk outlet mağazasını Viaport Asia’da hizmete açan Guess, 450 metrekarelik şık mağazasında “outlet” fırsatlarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Sezon ürünlerinin de alıcılarla buluştuğu Guess, Viaport Asia’nın en şık markalarından biri olarak hizmet veriyor.

ANADOLU YAKASI’NIN EN BÜYÜK KOÇTAŞ’I VIAPORT ASIA’DA

Türkiye’nin en ünlü yapı marketi zincirlerinden olan Koçtaş, Anadolu Yakası’nın en büyük mağazasını Viaport Asia’ya açtı. 9 bin metrekarelik dev mağazasıyla Viaport Asia’nın yeni etabında yerini alan Koçtaş, kentsel dönüşümün devam ettiği ve birçok yeni projenin yer aldığı Kurtköy bölgesinde önemli bir açığı kapattı. 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ