Vakko Loungewear Koleksiyonu Konfor ve Şıklığı Buluşturuyor

21 Şubat 2021

Moda Vakko'dur diyerek modaya yön veren Vakko, rahatlık ve konforu günlük yaşam siluetine taşıyor. Vakko loungewear koleksiyonu ile konforu modern bir yorumla sezon modasıyla buluşturuyor. 
 
Vakko, evlerde geçirdiğimiz zamanın artmasıyla rahat ve konfor tercihlerini Vakko Loungewear koleksiyonuyla modernize ediyor. Alışılmış Vakko şıklığını dinamik bir konforla yorumlayan Vakko Loungewear koleksiyonunda günlük yaşama dair pek çok yansıma bulunuyor. Pastel tonların öne çıktığı koleksiyonda kaşmir, ipek ve koton karışımlar konforlu stilin anahtarını sunuyor.


 
Spor giyim ve ev tarzının bütünleştiği Loungewear, Vakko’nun kalite ve şıklık anlayışını yansıtıyor. Günlük yaşamında stilinden ödün vermek istemeyen kadın ve erkekler için tasarlanan yeni koleksiyon, spor pantolonlardan spor triko takımları, sweatshirt ve elbiselere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Gri, bej, krem ve mavi gibi pastel tonların öne çıktığı Vakko Loungewear Koleksiyonu’nda kaşmir, ipek, koton karışımlar yumuşak dokularla sıcak bir tarz yaratıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ