VAKKO KADIN’DAN YEPYENİ DİNAMİK BİR KOLEKSİYON

14 Mayıs 2018

Vakko Kadın 2018 İlbahar/Yaz koleksiyonu özgün ve şık tasarımları ile yeni sezonda zarif ve renkli bir görünüm sunuyor.

Vakko Kadın, Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi Emaar Square Mall’da yer alan Vakko Bistrot’da gerçekleşen ‘trunk show’ ile 2018 İlbahar/Yaz koleksiyonunu tanıttı.

Birçok farklı konsepti bir araya getiren koleksiyon, dinamik duruşu ile öne çıkan kadınları “Team Spirit” teması ile aktif yaşamın çizgilerini üstünde taşıyor. Kırmızı beyaz, lacivert beyaz ve siyah beyaz çizgiler, puanlar, asimetrik şekiller duru bir formda ya da puzzle gibi iç içe geçerek farklı bir hareket yakalıyor.

Doğal çizgiler, denim ve aksesuar ön planda olacak

Dökümlü ve oversize duruşun da öne çıktığı seride, yanları çizgili beyaz ve kırmızı botlar koleksiyona fresh; çizgiler, payetler ve danteller ise koleksiyona feminen bir hava getiriyor.

“Deconstruction ve Reconstruction” yap/boz temasında; gömlek kollarından çıkan triko patchler, tamamı dikilmemiş gömlek yakaları, bağlanmamış kemerler, parçalanmış empirmelerin patch olarak tekrar ceketlerde hayat buluyor. ‘’Street Fashion’’ı simgeleyen temanın ön plana çıkan bir diğer oyuncusu ise denim. Kesilmiş, parçalanmış jean pantolonlar, ceketler, montlar, lastik ayakkabılar ve sandaletler kenarlarındaki saçaklarla özgür ruhu temsil ediyor.

Vakko Kadın koleksiyonu ‘’Playful’’ ile doğadaki her detayı gömlekte, etekte, pantolonda ya da montta tekrar yorumluyor. Enerji dolu ‘’Playful’’ serisinde, hasır üzeri işlemeli rengarenk çantalar ise yazı hissettiren en keyifli aksesuarlardan olacak.

Romantik ve şık kadınlar

Zamansız ve sade şıklıktan yana olan Vakko Kadını için ilk tercih ise buzlu pastellerin, duru ve net bir silüette buluştuğu sadeliğin simgesi ‘’Comfort Zone’’. Vakko Kadın koleksiyonu bu temasıyla dökümlü boyfriend ceketlerin pantolonlarla ve ipek bluzlarla takımlandığı, uzun eteklerin rahat trikolarla giyildiği cool bir duruş vadediyor.

Vakko Kadın koleksiyonunda ‘’Dreamy’’ ile romantizm başrolde. Pembe, mavi ve beyaz tüllerin kırmızı dantellerle buluşması, çiçekler ve payetlerin uçuşan elbiseleri süslemesi adeta yaz enerjisinin simgesi niteliğinde. Vakko Kadını ‘’Dreamy’’ ile yaz gecelerinde danteller ve tüllerle romantik bir tarza bürünürken, canlı yeşil, sarı, kırmızı, oranj ve boncuk mavisinin dökümlü uzun elbiselerde başrolde olduğu tasarımlar Vakko Kadını’nın keyifli yaz partilerinde olmazsa olmazı olacak.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ