TAM BABANIZIN STİLİNE GÖRE

13 Haziran 2020

İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu ile doğanın enerjisinden güç alan bir şehir yaşamı çizen Cacharel, doğadaki farklı tonlardan yola çıkıyor. Minimalizm felsefesi ile hazırladığı ürünler ile birçok kombin seçeceği sunuyor, babanız için onu tamamen yansıtan Babalar Günü hediyelerine ulaşmanızı sağlıyor.

Doğadaki soft tonların işlendiği harmonik bir renk kartelası ile çalışan Cacharel, ortaya kişisel stile ve uyarlamalara alan bırakan bir koleksiyon çıkarıyor. Keten ve pamuk karışımlı Mix&Match takımlar ile babanız için tarçın, haki, ve açık mavi renkleri arasından istediğiniz takım elbiseyi oluşturmanıza olanak tanıyor. Ceketlerde mono yaka tercih ederek hem gömlek hem tişört ile kullanıma alan sağlıyor. Ceket ve pantolonda farklı bedenleri kombinlemeye de izin veren Mix&Match ürünler ile tam babanızın bedenine ve tarzına göre bir hediye oluşturabiliyorsunuz.

Cacharel, favori deseni vazgeçilmez desenlerden ekose olan babaları da unutmuyor ve gül kurusu-gri ve kahverengi-lacivert tonlarında ekose ceketleri hediye seçenekleri arasına katıyor. Yarım astarlı ve malzemesiz olarak tasarlanan ceketleri %100 nefes alabilen ve serin tutabilen keten kumaştan üretiyor. Böylelikle ceket şıklığından vazgeçmeden yaza uygun bir hediye seçeneği ortaya koyuyor. Daha klasik bir görünümü tercih eden babalar için ekose ceketi keten karışımlı kumaştan üretilmiş, beş düğmeli yelek ile bir araya getiriyor.

Her babaya kendi stilini yaşama şansı veren Cacharel, heyecan verici bir Babalar Günü için minimal desenlere sahip gömlekler, tişörtler, kravatlar ve mendiller ile stil kombinlerinde sınırsız yaratıcılığı öne çıkarıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ