Sömestr tatili için ailenizin ihtiyacı olan tüm kış sporları ürünleri Decathlon'da!

22 Ocak 2019

Kayak ve snowboard ile ilgili aradığınız tüm ürünler Decathlon’da!

Soğuk kış günleri ve kayak için alışveriş yaparken aradığınız her şeyi tek mağazada bulmak istiyorsanız Decathlon’a mutlaka uğrayın! Sezon trendi renk ve desenlerde kayak montlarından, sıcacık içliklere, sporcular tarafından geliştirilmiş tasarım ve teknoloji harikası snowboard ve kayaklardan, her hava koşuluna uygun kayak gözlüklerine, aksiyon kameralarından kasklara kadar kış sporlarıyla ilgili aradığınız tüm ürünler, uygun fiyatlara Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr'de.

Türkiye’de 34’e ulaşan mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da 70 farklı spor dalında binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz! Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze’nin amatörden profesyonele çocuktan yetişkine farklı yaş grupları ve seviyeler için çok uygun fiyatlara kayak/snowboard ekipmanları, kıyafetleri ve aksesuarları bulunuyor.
Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze’nin 2019 sezonu ürünlerinde sezon trendi kayak/snowboard pantolonları, içlerindeki su geçirmez parçalar çıkartılarak günlük hayatta da giyilebilecek çok fonksiyonlu kayak montları, içlikler ve farklı stillere uygun aksesuarlar bir arada.
Farklı seviyelerde kayak ve snowboard yapanların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan yüzlerce ürün Decathlon mağazalarında!
Soğuktan çekinmeden kayak yapmanızı sağlayacak kayak ve snowboard montları; pistte yer tutuş sağlayan ve daha az düşmeniz için denge hatalarını tolere eden özel snowboardlar, kayak yaparken güneşli ya da bulutlu havalarda %100 UV korumalı buğu önleyici bir gözlükler, sırt koruma özelliği de bulunan Reverse sırt çantaları, rengarenk bere ve eldiven gibi aksesuarlar ve çok daha fazlası Decathlon’da.
Güvenlik ve konfor odaklı ürünleriyle başlangıç-orta seviye ve deneyimli sporcular için geniş bir kayak ve snowboard ürün gamı sunan Decathlon, bu sezon kask, kayak gözlüğü ve sırt desteği ile dizlik gibi güvenlik ekipmanlarının çeşitliğini arttırdı. Kış sporlarının vazgeçilmezi olan çeşitli renklerde içliklerin de nefes alabilme özelliği geliştirildi.
Farklı kesin ve tasarımlarda kayak/snowboard mont ve pantolonlarında ise bu sezon erkeklerde koyu renk tonlar ağırlıktayken, kadınlar için tasarlanan modellerde renk çeşitliliği ve desenler dikkat çekiyor.
Decathlon’un EVOFIT sistemi ve thermoforming teknolojisi ile uzun süreli kullanımda sporculara ihtiyaç duydukları konforu sağlayan FIT50 kayak botları da sezonun ön plana çıkan ürünleri arasında. 90 flex derecesiyle kayakçıların gidiş yönünü kontrol etmede kendilerini geliştirmesini sağlamak için toleranslı olan bu kayak ayakkabısı ve iç ayakkabı, ideal rahatlık için tamamen ısıyla şekillendirildi!
Gözlük modellerinde ise, UV ışınlarına göre rengi değişen ve yüksek buğu önleyici özelliğe sahip fotokromik camlı G-TMAX 700 kayak ve snowboard gözlüğü, tüm hava şartlarında adapte olabilen cam rengi özelliği ile her koşulda mükemmel görünebilirlik sunuyor.
Çocuklar içinse renkli polar,içlik, kayak mont, tulum ve aksesuarların yanı sıra Wed’ze’nin bu sezon yenilikçi SKIWIZ kayak kemeriyle çocuklar kolayca kayak öğrenecek.
Kayak yapan çocukların ailelerinden oluşan bir ekibin tasarladığı bu yenilikçi kemer, pistte kaymaya yeni başlayan çocuklar için ideal bir yardımcı! SKIWIZ sayesinde aileler minik kayakçılarıyla piste çıkmanın keyfini çıkaracak! Bu kayak kemeri hem miniklerin kayak keyfini keşfetmeleri için vazgeçilmez bir aksesuar hem de kendine güvendiklerinde kayak üzerinde dengede durmayı hızla öğrenmelerine yardımcı olacak bir ürün.

                                                             

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ