PUMA, SUEDE’İN 50. YILINI GÖKHAN ÖZOĞUZ İLE KUTLUYOR

01 Mart 2018

PUMA, SUEDE’İN 50. YILINI GÖKHAN ÖZOĞUZ İLE KUTLUYOR

PUMA efsanevi ayakkabısı Suede için özel bir kampanyayla ikonik modelini hayranlarıyla buluşturuyor. Suede’in 50. yılının kutlaması niteliğinde olan kampanyada Athena Grubu’nun ünlü solisti Gökhan Özoğuz başrolü üstleniyor.

Kampanyanın fotoğraflarında, çağdaş erkek modası ve sokak giyiminin en iyi temsilcilerinden Gökhan Özoğuz, Suede’i sokak esintili stili ile yorumluyor ve kendine özgü yorumlar katıyor.Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde Özoğuz mekânın endüstriyel dokusu önünde PUMA kıyafetleri ile boy gösteriyor. Siyah, Kırmızı ve Hardal renk PUMA Suede Classics model ayakkabılarını tamamlayan Archive T7 Track eşofman takımı ile mükemmel bir uyum yakalayan sanatçı, koleksiyonun ruhunu daha iyi yansıtamazdı.

 

Spor kültürüne adını kazıyan Suede kendini ifade etme, bireysellik ve özgürlük kavramlarına vurguda bulunuyor.

PUMA Suede, 309,90 TL satış fiyatı ile tüm PUMA mağazalarında ve puma.com’da satışta.

Suede Hakkında

Suede'in spor kültüründe ilk kez yer almasından bu yana tam 49 yıl geçti. 16 Ekim 1968'de Mexico City'deki Yaz Oyunları'nda Amerikalı atlet Tommie Smith, PUMA ayakkabılarıyla 200 metre dünya rekorunu kırdı. Zafer standına yürüdüğünde, ayağında siyah bir çorap ve sol elinde bir adet Puma Suede vardı.

"Suede'in bir tarzı var ve bu ayakkabıyı çok seviyorum. Onları zafer standına götürdüm çünkü bana kendimi hatırlatıyordu" diyen Smith, Yaz Olimpiyatları’nı kazandığı gün tarihte çok konuşulacak ve efsaneleşecek hareketini yaptı; elindeki Suede'i kaldırdı, standa koyduktan sonra sağ yumruğunu, eşitlik ve insan hakları için sessiz bir hareketle kaldırarak evrensel mücadeleyi başlattı. "Onlar rahatsız edici derecede güçlü, mütevazi ve karanlıktı."

Suede, moda sahnesine ilk olarak 1968 yılında çıktı ve o günden itibaren oyunu değiştirmeye devam ediyor. Basketbol kortlarından sokak köşelerine, seksenli yılların break dansçılarından günümüzün moda tutkunlarına, her neslin ikonları onu tercih etti. Kısacası Suede, tarz ile devrim yapılabileceğinin en güzel kanıtı oldu.

 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ