PAŞABAHÇE İLE ANNENİZİN SOFRASINA BAHARI TAŞIYIN

12 Mayıs 2019

Bahar havasından ilham alan Paşabahçe, Anneler Günü’nü ilkbahar-yaz koleksiyonundaki ürünleriyle karşılıyor. Koleksiyonda; yükselen trend mermer görünümlü yemek takımları, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapan bardaklar, eğlenceli renk ve desenleriyle Glamour serisi ve baharın tazeliğini yansıtan Sketch serisi annelerin kalbini fethediyor.

10.05.2019 –Paşabahçe’nin sofralara tazelik getiren ilkbahar koleksiyonundaki ürünler, Anneler Günü’nde ona armağan edeceğiniz en kullanışlı ve şık hediye alternatiflerinden biri olacak. Son teknoloji baskı ve boyama teknikleri kullanılarak hazırlanan ilkbahar-yaz koleksiyonunda pembe, beyaz, yeşil ve mavi gibi baharı çağrıştıran taptaze renkler ön plana çıkıyor.

Sofralara Glamour Serisi İle Hareket Katın
Geometrik desenlerle dikkat çeken Glamour serisi, pembe, sarı ve siyah renklerinin uyumu ile annenizin en renkli sofralara sahip olmasına yardımcı oluyor. Kahve ve çay sunumlarının yeni gözdesi Glamour serisi, bardak, fincan ve çay takımından oluşuyor. Altın etkisiyle dinamik bir stil yaratan ve sofralara hareket katan seri ile anneniz kendisini her daim mutlu hissedecek.

Mermer Modasını Sofralara Taşımak İsteyenler İçin; Marble
Dekorasyon trendlerinin yeni gözdesi mermer, Paşabahçe’nin mermer görünümlü yemek takımlarıyla birleşiyor. Pembe ve mavinin en sıcak tonlarının kullanıldığı seri, annelerin özenle hazırladığı sofralara şıklık katıyor.

Anneler Günü’nde Baharın Tadını Skecth Serisi ile Çıkarın
Yeşil, mavi, turuncu ve beyaz... Doğal kaktüs siluetlerinin elle çizilmiş sembollerle hazırlandığı Sketch serisi, tabaktan bardağa kapaklı karaftan çay takımına kadar geniş ürün yelpazesi ile annenizin vazgeçilmezi olacak.

Sağlıklı Yaşam Healthy Lifestyle Bardaklar İle Sofralarda
Sağlıklı yaşamı hayatının bir parçası olarak gören anneler Healthy Lifestyle bardaklar ile baharın neşesini ikiye katlıyor. Eğlenceli ve renkli simgelerle bezeli, sağlığa zarar vermeyen çevre dostu özel boyalar kullanılarak hazırlanan bardaklar sofralara ayrı bir dinamizm katıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ