PANDORA Anneler Günü Kolleksiyonu 2017

08 Mayıs 2017

PANDORA’DAN

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYA

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA, Anneler Günü’ne özel kampanyası ile

01-14 Mayıs tarihleri arasında 199 TL ve üzeri alışverişlerde seçili gümüş bilekliklerden birini yarı fiyatına hediye ediyor.

PANDORA’DAN STİL SAHİBİ ANNELERE GÖZ ALICI KOLEKSİYON

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA, “Sevgi Bağı”, “Sevgi Kalpleri”, “Kalp Madalyon” ve “Işıltılı Sevgi Örgüsü” olarak dört farklı temada hazırladığı Anneler Günü Koleksiyonu ile anneniz için benzersiz hediye seçenekleri sunuyor.

Zarafetin Simgesi “ PANDORA Sevgi Bağı”

Anneler Günü için özel olarak tasarlanan “PANDORA Sevgi Bağı” serisi; ışıltılı taşların güzelliğini öne çıkaran ve her ten rengine uyum sağlayan pembe tonlarıyla göz kamaştırıyor. Kolye ucu, yüzük ve küpeden oluşan “PANDORA Parıltılı Sevgi Bağı” serisi, zarif hediye seçenekleriyle annenizin şıklığını tamamlayacak.

PANDORA Sevgi Kalpleri ile Annenizin Kalbini Çalın

“PANDORA Sevgi Kalpleri” ile annenizin kalbini bir kez daha fethedin. Elde tamamlanmış saf gümüşten üretilen ışıltılı gümüş rengi mine, parıltı kalp ve kübik zirkon taşlar kullanılarak üretilen sallantılı charm, kolye ucu, yüzük ve damla küpelerin yer aldığı “PANDORA Sevgi Kalpleri” ile annenizin zarafetini taçlandırın.

“Kalp Madalyon” ve “Sonsuz Aşk” Mini Sembolleri

PANDORA Anneler Günü koleksiyonun göz alıcı yeni üyesi “Kalp Madalyon”, saf gümüş kasası ile göz kamaştırıyor. Üç farklı uzunlukta ayarlanabilen zinciri ile farklı kullanım alternatifi sunan PANDORA Kalp Madalyon’u kübik zirkon ve beyaz mineden üretilen kalp, sonsuzluk işareti ve sevgi bağı mini semboller ile tamamlayarak annenize olan sonsuz sevginizin altını çizebilirsiniz.

 

“Işıltılı Sevgi Örgüsü”

PANDORA’nın, annelerden aldığı ilhamla tasarladığı “Işıltılı Sevgi Örgüsü” seti, saf gümüşten üretilen kubik zirkon ve kristal inci ile elde tamamlanan küpe, yüzük ve kolye ucundan oluşuyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ