Özel hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edin!

23 Aralık 2018

2019’a girerken sevdiklerinizi şımartmanız için birbirinden güzel hediye alternatifleri Forever New mağazalarında sizleri bekliyor. Çantalardan küpelere, şallardan kolyelere zarif hediye seçenekleri, kadınların yeni yılı kusursuz şıklıkla karşılamasına yardımcı oluyor. Forever New’un hediye seçenekleri bunlarla da sınırlı değil. Forever New mağazalarında bulabileceğiniz 50 TL, 150 TL ve 250 TL’lik hediye kartlarıyla hediye seçme derdine son verip, sevdiklerinizin kendi beğendikleri ürünleri seçmesini sağlayabilirsiniz.

Forever New, yeni yılda sevdiklerinize hediye etmeniz için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Kadınların feminen stilini tamamlayan parçalar, tarzı ile dikkatleri üzerine çeken modaseverlerin stillerine renk katıyor. Birbirinden şık çantalardan göz alıcı küpelere, kullanışlı şallardan suni kürk etollere kadar pek çok hediye seçeneği, yeni yıla girerken sevdiklerinizin yüzünde büyük bir gülümsemeye yol açıyor. Hediye konusunda kararsız olanlar ise 50 TL, 150 TL ve 250 TL’lik hediye kartlarını tercih ediyor.

Her zevke uygun seçenekler

Bu kış aksesuarlarda göz alıcı ışıltılar ve püskül detayları dikkat çekiyor. Farklı taş tasarımlarıyla öne çıkan taşlı küpeler ve bileklikler hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabiliyor. Gümüş tonlarındaki zincir kolyeler ise kadınların yıldızını parlatıyor. Gündüzleri sportif şallarla görünümlerini tamamlayan moda tutkunları, gece olduğunda bu kez suni kürk etolleriyle feminen bir stile kavuşuyor.

Zincir detaylarının hakim olduğu çantalar, skinny pantolon, lüks dokulu triko bluz ve topuklu ayakkabılarla kusursuz bir uyum sağlıyor. Kol çantaları gündüz şıklığına farklı bir boyut kazandırırken, ışıltılı clutch’lar davet kombinlerine farklı bir hava katıyor.

Forever New’un zarif stili ile sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sezonun en gözde aksesuarlar ve takıları, Forever New mağazalarında sizleri bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ