ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN EN GÜZEL HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

17 Kasım 2020

Paşabahçe Mağazaları, bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenine unutamayacağı bir hediye vermek isteyenleri mağazalarına bekliyor. Her tarza ve fiyata uygun yüzlerce koleksiyon ve binlerce ürünün yer aldığı Paşabahçe Mağazaları birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.

09.11.2020 –Ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Öğretmenler Günü’nde, öğretmenine sevgisini özel bir hediyeyle ifade etmek isteyen öğrencilere birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.
Paşabahçe Mağazaları’nda yazı setlerinden fincanlara, çerçevelerden şekerliklere ve dekoratif ürünlerden özel koleksiyonlara kadar birçok seçenek bulunuyor.

El yazısının en güzelini yazan öğretmeniniz için Harf Devrimi Yazı Seti, Kanuni Yazı Seti, İstanbul Galata Kulesi Yazı Seti ve Mimar Sinan Yazı Seti öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Öğretmeninizin not alırken işine oldukça yarayacak kağıt ağırlıkları İstanbul’un simgeleri Kız Kulesi ve Galata Kulesi ile canlanıyor. Ayrıca Ayasofya Kubbe, Süleymaniye Kubbe ve Göbeklitepe Kağıt Ağırlığı da tercih edilenler arasında yer alıyor.

Zaman, kâinattaki tüm cisimlerin hareketleri esnasında birbirlerine göre konum değişikliğinin olması için belirli bir sürenin geçmesi olarak tanımlanır. Zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız’ temalı ürünler, dünyayı keşfetmek ve öğretmenini mutlu etmek isteyenler için tasarlanan ‘Dünya’ temalı ürün grubu ve dünyaca ünlü Türk denizci ve kartograf Piri Reis’ten esinlenerek hazırlanan Piri Reis ürünleri öğretmenlere verilebilecek hediye seçeneklerini artırıyor.

Kahve ve çay içmeyi seven öğretmenler için Kız Kulesi Kupa Seti, Ayyıldız Porselen Fincan Seti 2'li, Kintsugi Fincan Seti 4'lü ve Nazar Yansımalı Fincan Seti ön plana çıkıyor.

Öğretmenini küçük bir tebessümle mutlu etmek isteyenler ise Çiçek Bordurlu Top Şekerlik, Elma Şekerlik ve Nazar Şekerlik gibi ürünleri tercih edebiliyor.

Öğretmenler Günü birbirinden şık ve anlamlı hediyelerle karşılamak için Paşabahçe Mağazaları ve www.pasabahcemagazalari.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Seçili ürünlerde sadece e-mağazada geçerli indirim avantajlarını inceleyebilir, hediye seçimlerinizi e-mağazadaki indirim kampanyaları arasından seçebilirsiniz.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ