Nine West’ten Annelere En Zarif Hediye!

03 Mayıs 2022

Nine West’ten Annelere En Zarif Hediye!

Hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlara imza atan Nine West, Anneler Günü’ne özel göz alıcı çanta ve ayakkabı modelleri sunuyor. Nine West özgün tasarımları ve özel renk seçenekleri ile annelerin adımlarına ışıltı katacak! 

 Özgün, cesur ve güçlü kadınlarınmarkası Nine West,her daim şık ve elegan modelleriyle göz dolduruyor. Nine West Anneler Günü için hediye arayışında olanlara en iyi çözümü, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla sunuyor. Yeni sezonda New York    modasını İstanbul sokaklarına taşıyan Nine West, , birbirinden şık modelleriyle podyumların ışıltısını annenizle buluşturacak.

Babet, sandalet, topuklu terlik, stiletto, sneaker ve daha birçok trend model, annelerin kombinlerini kusursuzca tamamlıyor. Kahverengi, siyah, beyaz, pudra, mavi, pembe, bej ve gri renkleriyle öne çıkan modeller bağcık ve toka detaylarıyla harmanlanarak hem klasik hem de günlük kombinlerin en zarif eşlikçisi oluyor. 

Her kadının olmazsa olmaz aksesuarı olan çantalar, sezonun güçlü trendlerini yansıtan Nine West koleksiyonunda öne çıkıyor. Siyah, pudra, kahverengi, bej ve beyaz renkleriyle göz alıcı kombinlere eşlik edecek omuz ve kol çantaları şık görünümünün yanı sıra geniş iş hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı da sağlıyor. 

Siz de Anneler Günü’nde en şık benim annem olsun diyorsanız Nine West Koleksiyonu’na göz atabilirsiniz…

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ