MADAME COCO İKİ KİŞİLİK YEMEK TAKIMLARI SOFRANIZA ŞIKLIK VE FARKLILIK KATIYOR

24 Nisan 2021

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, en özel sofralar için iki kişilik yemek takımlarını satışa sundu. Zarifliği ve farklı tasarımlarıyla sofralara çeşitlilik katan takımlar, 6 ve 8 parça olmak üzere iki farklı paket içeriğiyle Madame Coco mağazaları ve Madamecoco.com’da sofralarına şıklık katmak isteyenleri bekliyor.

Madame Coco, sofralarına farklı dokunuşlar yapmak isteyenlere özel iki kişilik yemek takımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. 6 ve 8 parça olmak üzere iki farklı paket seçeneğiyle satışa sunulan takımlar; evinde birbirinden farklı ürünlere yer ayırmak isteyenlerin, yeni evli çiftlerin ve zamansız sofraları tercih edenlerin kurtarıcısı oluyor. 

Farklı çizgileri tek takımda buluşturmak isteyenler için: Klasik, modern, şık ve minimal…

Her sofraya ve tarza uygun modellerin bulunduğu iki kişilik yemek takımları, birbirinden farklı desenlerden oluşuyor. Hem klasik hem de modern çizgilerin yer aldığı takımlar, zengin model ve renk seçenekleriyle her zevkten tüketicinin rahatlıkla kullanabileceği tasarımlardan oluşuyor. Pastel tonlarının ağırlıkta olduğu takımlarda tek renk seçeneği de sunuluyor. Farklı tarzların yansıtıldığı sofralarda, her öğünü kendiniz ve sevdikleriniz için bir davete dönüştürmek ise size kalıyor.

Yeni evli çiftler için en özel sofralar…

Madame Coco, yeni evli çiftlerin mutfak alışverişi heyecanına da ortak oluyor. Evlilik öncesi süreçte heyecanla seçilen yemek takımları, Madame Coco’nun sunduğu geniş tasarım yelpazesiyle keyifli bir alışveriş serüvenine dönüşüyor. En özel sofralar için birbirinden farklı tasarımların yer aldığı koleksiyon, yeni evli çiftler için istedikleri çeşitlerden geniş yemek takımı oluşturma özgürlüğü sunuyor. İki kişilik yemek takımları, 6 ya da 12 kişilik takımları tercih etmek istemeyenler için ise istenilen adette alışveriş yapma imkânı veriyor.

Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com üzerinden satışa sunulan takımlar, 79.99 TL’den başlayan fiyatlarla sofralarına şıklık ve çeşitlilik katmak isteyenleri bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ