LCW Home ile Evleriniz Bayrama Hazır

04 Haziran 2019

LCW Home, Türk kültürüne ait İznik çini motiflerini ve renklerini Ramazan Bayramı için hazırladığı özel koleksiyon ile evlerinize taşıyor. LCW Home, alternatifli seçeneklerin yer aldığı ürünleriyle sevdiklerine hediye seçmek ve evlerini güzelleştirmek isteyenleri bekliyor.

LCW Home, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı tasarım ve ürünleri ile evlerde bayram coşkusunu artırıyor. Gelenekleri günümüze taşıyarak paylaşmayı ve hediye vermeyi seven herkesi bir araya getiren LCW Home bu bayramda da evinizin her alanında yanınızda olacak.

Türk kültürüne ait İznik çini motiflerini ve renklerini Ramazan Bayramı için hazırladığı koleksiyonunda bir araya getiren LCW Home, turkuaz, mavi ve beyazın huzurunu, yaz mevsiminin renklerini ve ferahlığını yansıttığı ürünleriyle evlerinizde Bayram havası yaşatıyor.

LCW Home Ramazan Bayramı Koleksiyonu’nda; nevresim, pike ve pike takımları, kırlentler, kupa, kahve fincanı gibi mutfak aksesuarları, masa örtüleri, runnerlar, cam ve porselen sunum tabakları, kaseleri yer alıyor. LCW Home, bayram ziyaretlerinde sevdiklerine şık hediyeler vermek isteyenler için de Türk motifli nakışlı havlular ve alternatif ürünler sunuyor.

Ürünlerini yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üreten LCW Home, kullanıcılarının ürün güvenliğini ve insan sağlığını da ön planda tutuyor. Türkiye genelinde 64, yurt dışında 76 olmak üzere toplamda 140 mağazada bulunan LCW Home ürünlerine ayrıca www.lcwaikiki.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ