LCW Home ile Evde Bayram Havası Esiyor

15 Haziran 2018

LCW Home, İznik Çini motiflerinden esinlenerek hazırladığı Ramazan Bayramı özel koleksiyonunun büyüleyici renkleri ve tasarımları ile evlere zarafet katıyor.

LCW Home Ramazan Bayramı koleksiyonu, evinize şıklık katacak parçalar ve sevdiklerinize alacağınız hediye alternatifleri ile bayram sevincinize ortak oluyor. Birbirinden farklı tarzlara uygun ürünler sunan LCW Home, İznik Çini motifleri ile mavi ve yeşilin tonlarını kullanarak hazırladığı koleksiyonda evinizi baştan sona zarafet ile buluşturuyor.

İznik Çini motiflerinden esinlenerek hazırlanan koleksiyonda mavi ve yeşil rengin hakimiyetinin yanı sıra detaylarda gold ve kırmızılar birleşerek evlere renk katıyor. Çintemani ve lale motifleriyle birleşen, zarafet ve şıklığı bir arada sunan tasarımlar mutfak eşyasından kırlentlere, havludan pike takımına kadar birçok alternatif sunuyor.

Dostlarla zenginleşmiş sofralara ev sahipliği yapılacak Ramazan Bayramı’nda, koleksiyonda yer alan masa örtüsü, runner, kupa, kahve fincanı gibi mutfak aksesuarları ile misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz.

Bayram koleksiyonunda yer alan parçalar arasında nevresim ve pike takımı, yastık kılıfları, yine çini motiflerinin ve renklerinin kullanıldığı kırlentler de göz dolduruyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ