LC Waikiki’den Sonbahar Kış Koleksiyonu “Doğanın Renklerinden Gelen İlham”

04 Eylül 2019

LC Waikiki Kadını Sonbaharı Sıcak Toprak Renklerle Karşılıyor
LC Waikiki’nin Classic grubu bu yıl üç temadan oluşuyor. Denim Nostalgia temasında romantik çiçeklerin hakim olduğu, denimlerle kombinlenmiş, tozlu pembe ve orange tonuyla oluşturulmuş romantik bir boho hikayesi yer alıyor. Nakışlar ve fisto desenlerin dokuma üstlerde etkisi göze çarpan temada boho kollar, romantik yakalar, uzun elbiseler ve denimler bu hikayenin kilit parçaları oluyor. Chic Work temasında siyah ve kırmızının bejlerle buluştuğu şık bir görünümün yer aldığı parçalar formal görüntünün hakim olduğu dokuma ürünlerle dikkati çekiyor. Zürafa deseni, kemik düğmeler, yalın siluetler ve şık dokuma altlarla karşımıza çıkıyor. 70’lerin boho kültürünü yansıtan patchwork desenlerin hakim olduğu Denim Bohemian temasında ise renk paletinde bordoların denimlerle birleşimi hardal sarı ile kombinleniyor. Uzun patchwork desenli elbise, desen yerleşimli boho bluz, şerit püskül detaylı bluz ve tunikler denimlerle gardırobunuzun kilit parçaları arasında yerini alıyor.

Casual grubunda yer alan Last Sunshine temasında papatyaların yoğunlukla kullanıldığı elbise, etekler ön plana çıkıyor. Red Heart temasında kalpli desenler ve kırmızının ön planda olduğu elbise ve gömlekler, yeşil bandana deseni ile süper uyum sağlıyor. Green West temasında ise fringe ve stud detayları ile süslenmiş bluz, elbise ve pantolonlarla kış moduna geçişin izlerini taşıyor.

Bir kadının iş hayatında kullanabileceği ve gardırobunda bulunması gereken özel parçalar düşünülerek hazırlanan Vision grubunda, Day Dreamer teması ekru ve yeşilin tonları ile kombinleniyor. Hem klasik hem de rahat bir sunumla karşımıza çıkan bele oturan, ceket ve pantolonlar, etek uçlarındaki fırfır ve rahatlığıyla öne çıkıyor. New Bohemia temasında ise gece mavisinin ihtişamı, tasarımların ağırlığını ve zarafetini bir arada tutuyor. Bu sonbahar gardırobunuzda mutlaka bulunacak parçalar arasında yer alan temada desenli elbise, dantel detaylı bluzlar, İspanyol paça pantolonlar harika bir kombin sağlıyor. Sophicticated Animal ile uzun zamandır hayatımızda olan hayvan desenli tasarımlar yine bu temada şık ve sofistike bir dokunuşla kalpleri fethediyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ