Koton Kids’ten 23 Nisan’a Özel Tasarımlar

13 Nisan 2019

2019 İlkbahar-Yaz sezonu için renkli ve eğlenceli bir koleksiyon sunan Koton Kids, çocukların diledikleri gibi eğleneceği ve çocuk olmanın tadını çıkaracağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı enerjik tasarımlarla kutluyor.

Koton birbirinden özel koleksiyonları ile 23 Nisan’ı coşkuyla karşılıyor. 2019 İlkbahar-Yaz sezonu için renkli ve eğlenceli motifleri hareketli tasarımlarla buluşturan Koton Kids, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geniş bir koleksiyon sunuyor.


Bayram Şıklığı için Fırfırlar ve Papyonlar

Koleksiyonda kızlar için çiçek desenli fırfırlı koton bluzlar, rahat bir şıklık sunan yaz elbiseleri, jean elbiseler, kalp detaylı ve bağlamalı koton bluzlar ile fırfırlı tütüler ve etekler yer alıyor.

Erkekler için ise kendinden papyonlu gömlekler, renkli polo tişörtler, şort ve bermudalar, egzotik desenli kısa kollu gömlekler ve sloganlı tişörtler koleksiyonda öne çıkıyor.

Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyazın tasarımlarda yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara armağan eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün imzalı fotoğraflarının ve sözlerinin yer aldığı, baskılı tişörtler dikkat çekiyor.

Koton Kids 23 Nisan özel koleksiyonu seçili Koton ve Koton Kids mağazalarının yanı sıra online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ