Koton Kids Jeans Reklamı Ekranlarda

03 Eylül 2016

Koton Kids çocuklar için hazırladığı yepyeni koleksiyonunu, neşeli ve dinamik reklam filmi ‘Hayatta Bir Duruşu Olan Tarz Çocuklara’ sloganı ile annelerin beğenisi için ekranlara taşıyor. Koton Kids Koleksiyonu içinde yer alan Koton Kids Jeans’in capcanlı tasarımlar ile kışa ‘merhaba’ dediği reklam filminde, çocukların eğlenceli diyaloglarına yer veriliyor.

Koton Kids, yeni sezona çok renkli bir reklam kampanyası ile giriş yapıyor. Annelere yönelik olarak hazırlanan, kendine özel bir tarzı ve hayata karşı bir duruşu olan tüm çocukların eğlenceli diyaloglarının yer aldığı reklam filmi, Koton Kids’in en özel koleksiyonlarından biri olan Koton Kids Jeans kombinleri ile zenginleşiyor. Koton Kids Jeans, bu sezon annelerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Ferit Katipoğlu’nun yaptığı, TBWA/İstanbul ekibi ve Autonomy Prodüksiyon imzalı reklam filminin yaratıcı süreci, çocuklardan ve ailelerinden alınan geri bildirimler, onların beklentileri ve hassasiyetleri ekseninde geliştirildi. Reklamın hazırlık aşaması boyunca hem çocuklar, hem de anneler ile yapılan detaylı görüşmeler doğrultusunda senaryo şekillendirildi.

Farklı yaş gruplarından çocukların eğlenceli repliklerinin yer aldığı reklam filmi, hayatı kendi duruşu ve tarzı ile yaşayan çocukların, saf ve naif hallerini, esprili bir dille yansıtıyor. Reklam filmi, çocukların sempatik hallerini ekranlara taşıyarak özellikle annelerin kalbine dokunuyor. 6 farklı versiyondan oluşan reklam filmi, eski jingle şarkısının rock versiyonu ile ekranlarda yerini alıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ