Koton Kids İle Okula Dönüş Çok Eğlenceli

09 Eylül 2018

Koton Kids 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile okula dönüş maratonu eğlenceye dönüşüyor. Yeni sezon için hazırladığı sportif ve eğlenceli tasarımları çocuklarla buluşturan Koton Kids’de okul ve slogan trendi ön planda!

Koton Kids, okula dönen çocukları bol çeşit ve canlı renklerle karşılıyor. Hem kız hem de erkek çocukları için rahat tasarımlar sunan koleksiyonda, spor detayların yanı sıra sezonun en eğlenceli trendleri de dikkat çekiyor.

Kız çocukları için pilili lacivert eteklerin hazırlandığı koleksiyonda erkekler için pilili chino pantolonlar gibi klasik üniformalar bulunuyor. Amerikan spor giyim stilinden ve üniversite sporlarından esinlenilmiş grafiklerin kullanıldığı tasarımlarda büyük harf ve sayı baskıları da ön plana çıkıyor.

Turuncu, kırmızı, sarı ve saks mavisinin hakimiyet kurduğu Koton Kids Back To School tasarımlarında çizgiler hem kız hem de erkek stilleri için önemli bir rol oynuyor. Kız çocukları için hazırlanan kalın çizgili tasarımların gökkuşağı desenine dönüştüğü koleksiyonda tütü tasarımlarıyla yeni sezonun favorileri belirleniyor. Kot salopetlerin ve fırfırlı elbiselerin kızlar için anahtar parçaları oluşturduğu koleksiyon erkekler için ise kare desenli bermuda modellerini ön plana çıkarıyor.

Açık omuzlar, büyük fırfırlar ve küçük puantiyelerle sezonun en eğlenceli tasarımlarına imza atan Koton Kids Back To School Koleksiyonu, tüm Koton ve Koton Kids mağazalarının yanı sıra online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ