Koton ilkbahar- Yaz Erkek koleksiyonu

13 Mayıs 2018

Bu sezon olabildiğince rahat ve şık görünen sportif detayların yer aldığı Koton İlkbahar- Yaz Erkek Koleksiyonu, günlük hayattan iş yaşamına kadar stil sahibi erkeklere sayısız seçenekler sunuyor.

Rahatlığın ve şıklığın ön planda tutulduğu bu sezonda, Koton Erkek Koleksiyonu stil sahibi erkeklere ilham olmaya devam ediyor. Koleksiyon, sezonun öne çıkan şerit detaylı, çizgili, slogan ve lisans baskılı üstleri, eşofman, renkli pantolon ve denimlerle kombinleme imkanı sunuyor.

Her zevke uygun tişörtler Koton’da

Havalar ısınmaya başladıkça gözler kombinlerin kurtarıcısı tişörtlere çevriliyor. Koton Erkek Koleksiyonu, yeni sezonda her zevke uygun farklı tişört tasarımlarıyla erkek stiline iddialı bir dokunuşta bulunuyor.

Sezonun önde gelen trendlerinden farklı renklerde çizgi desenler ve şerit detaylarıyla hareketlenen tişörtler Koton Erkek Koleksiyonu’nun öne çıkan parçaları arasında yerini alıyor.Ayrıca slogan, etnik, çiçek baskılı ve şehir temalı modeller de farklı ve dikkat çekmek isteyen erkeklere en şık seçenekleri sunuyor.

‘Rock’çılar buraya

Koton, Rock müziği yaşam biçimi haline getirmiş beyleri de unutmuyor. KISS, NIRVANA, AC/DC, KURT COBAIN temalı müzik lisanslı tişört modelleriyle Rock severlere birbirinden farklı ve çekici seçenekler sunuyor.

İçindeki çocuğu kaybetmeyen erkeklere

Koton Erkek Koleksiyonu ayrıca içindeki çocuğu kaybetmeyen ve çocukluk kahramanlarını üzerlerinde taşımak isteyen erkekleri de unutmuyor.Batman, Superman, Simpson ve Looney Tunes temalı lisanslı tişört modelleri baskı teknikleri ve nakış detayları ile koleksiyonun fark yaratan parçaları arasında.

Erkekler ve güller

Sezonun iddialı trendleri arasında olan gül baskılar ise Koton Erkek Koleksiyonu’nda yeniden yorumlanıyor. Gül desenlerini slogan ve hayvan figürleriyle harmanlayan Koton, birbirinden farklı seçenekleri erkeklerin beğenisine sunuyor.

Denimler bu sezon daha genç, daha dinamik

Herkesin giyim hayatında önemli bir rol oynayan denimler Koton’un İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda yeniden hayat buluyor. Denimleri yine denimlerle kombinleyerek genç ve dinamik bir etki yaratan Koton, sportif ve sırt baskı detayları ile sezon trendlerini denim severlerle buluşturuyor.

İş Hayatında da rahat ve şık

Rahatlığın ve şıklığın ön planda tutulduğu Koton İlkbahar – Yaz Erkek Koleksiyonu, iş hayatında şık ve smart görünmeyi seven erkeklerin de tercihi oluyor. Birbirinden farklı modeller ve en yeni sezon trendlerini yansıtan Koton 2018 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu, koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ