Kiğılı 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

13 Nisan 2016

Kiğılı 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile Farklı rotalara içsel yolculuk Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile şehirli erkeğin gardırobuna yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Erkekleri kendi iç dünyalarını keşfetmek için bir yolculuğa çağıran Kiğılı bu sezon, petrol ve mavi tonları ile okyanusun derinliklerinden ilham alıyor. Kiğılı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda özgürlük ve rahatlık temaları önceki koleksiyonlarda olduğu gibi ön planda.

Takım elbiselerden, t-shirt’lere, pantolonlardan gömleklere tüm tasarımlar stil sahibi erkeklerin her ortamda rahat edebileceği ve tarzlarını ortaya koyabilecekleri şekilde tasarlandı. Koleksiyona okyanus derinlikleri, gizemli canlılar, hibritler esin kaynağı oluyor. Okyanusun renkleri, eğlenceli ve gizemli yönleri koleksiyonun farklı parçalarında kendini gösteriyor. Renklerde mavi ve yeşil ön plana çıkıyor. Yumuşak indigo, parlak su mavisi, uçuk maviler deniz tutkusunu erkeklerin üzerine taşıyor.

Yaz renkleri, şehre festival havası katıyor Tek rengin farklı tonları ile uygulanan monokrom desenler koleksiyonun diğer önemli başlığı. Bu temada parlak pasteller ve doğal renkler siyah beyaz ile kombinleniyor. Pastel ve parlak renklerin geçişi yaza hareket katıyor. Koleksiyondaki sweatshirt’ler, t-shirt’ler, kapriler ve gömlekler, popüler kültürden besleniyor, tasarımlarda oversize formlar pastel renklerle buluşuyor. Kendini keşfetme yolculuğundaki enerjik genç ruhu temsil eden sportif tasarımlar, mavi indigo ve kum beji, bordo ve oksit kırmızılar ile renkli festival havasını şehre taşıyor. Fit kalıplar, hafif kumaşlarla buluşarak hayatının her alanında özgür olmayı sağlıyor. T-shirtler, bermudalar, pantolonlar, uzun kum plajlarındaki akşamüstlerini temsil ediyor.

Sörf tutkusunun, plaj ve marin havasının öne çıktığı koleksiyonda nefes alabilen kumaşlar, rahat ve salaş kalıplarla bir araya gelerek casual bir görünüm sağlıyor. Koleksiyon, mavi ve beyazın uyum içerisinde olduğu aksesuarlarla rahatça kombilenerek yaz modasına yön veriyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ