Kayak ve snowboard ile ilgili aradığınız tüm ürünler Decathlon’da!

10 Aralık 2017

Soğuk kış günleri ve kayak için alışveriş yaparken aradığınız her şeyi tek mağazada bulmak istiyorsanız Decathlon’a mutlaka uğrayın! Sezon trendi renk ve desenlerde kayak montlarından, sıcacık içliklere, sporcular tarafından geliştirilmiş tasarım ve teknoloji harikası snowboard ve kayaklardan, her hava koşuluna uygun kayak gözlüklerine, aksiyon kameralarından kasklara kadar kış sporlarıyla ilgili aradığınız tüm ürünler, uygun fiyatlara Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr’de.

25’e ulaşan mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da 50 farklı spor dalında binlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz! Decathlon’un kış sporları markası Wedze’nin amatörden profesyonele çocuktan yetişkine farklı yaş grupları ve seviyeler için çok uygun fiyatlara kayak/snowboard ekipmanları, kıyafetleri ve aksesuarları bulunuyor.

Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze’nin 2018 sezonu ürünlerinde sezon trendi kayak/snowboard pantolonları, içlerindeki su geçirmez parçalar çıkartılarak günlük hayatta da giyilebilecek çok fonksiyonlu kayak montları, içlikler ve farklı stillere uygun aksesuarlar bir arada.

Soğuktan çekinmeden kayak yapmanızı sağlayacak kayak ve snowboard montları; pistte yer tutuş sağlayan ve daha az düşmeniz için denge hatalarını tolere eden özel snowboardlar, kayak yaparken güneşli ya da bulutlu havalarda %100 UV korumalı buğu önleyici bir gözlükler, sırt koruma özelliği de bulunan Reverse sırt çantaları, rengarenk bere ve eldiven gibi aksesuarlar ve çok daha fazlası Decathlon’da.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ