Jack Jones Erkek Modasını Podyumlardan Sokağa Taşıyor

26 Ocak 2018

Jack Jones Erkek Modasını Podyumlardan Sokağa Taşıyor

Modayı takip ederken kendi stilini öne çıkarmayı seven genç ve dinamik erkeklerin en çok tercih ettiği Jack Jones 1989 yılından beri kendine has tarzı ile dikkat çekiyor. Farklı segmentleri ile Tech, Core, Originals, Vintage ve Premium ürün gruplarına sahip olan Jack & Jones, aksesuar ve giyim ürünleriyle hem spor hem de klasik parçaları etiketliyor.

Jack Jones Mont ile Hem Sıcak Hem Şık Bir Kış

Jack Jones mont ürünleri sade tasarımları ile tanınıyor. Dış giyimde şıklığın detaylarda saklı olduğunu bilenlerin tarzını tamamlayan montlar, ince dikişler ve marka logosu ile hareketleniyor. Slim fit ve regular fit kesimlerle bedeni saran montlarda zorlu hava koşullarını hafifletecek kapuşon gibi eklentiler bulunabiliyor. Hem ince baharlık montların, yağmurluk ve rüzgarlıkların hem de soğuk günler için kalın montların yer aldığı ürünler, su geçirmez kumaşlarla tamamlanıyor. Deri, polyester, kaşe, süet ve nylon materyallerin kullanılabildiği mont tasarımlarının iç yüzeylerinde pamuk ve yünün yumuşak dokunuşlarından faydalanılıyor. Montlar, kışlık ayakkabı ve botlarla en uygun şekilde kombinleniyor. Kemerlerle stilinizi yakalayan, yaka kürkleri ile sıcaklığı tarzla birleştiren kışlık kabanlar, ceplerle kullanışlılık kazanıyor. Jack Jones montlarda baskılar, rozetler ve zımbalara da rastlanabiliyor. Spor tarzdaki erkekleri cezbeden tasarımlar kullanıcılar tarafından seçilebildiği gibi, sevdiklerine hediye almak isteyenlerin de tercihi oluyor.

Jack Jones Kazak ile Bu Kış Çok Sıcak Geçecek

Jack Jones kazak tasarımları sezon modasından ilhamla hazırlanıyor. İnce trikolar, el örgüsü modelinde kalın kazaklar, pamuklu dokumalar ve doğal yün örmeler kazak ürünlerini çeşitlendiriyor. Geleneksel desenlerin yanı sıra aksesuarlarla da süslenebilen kazak modelleri, yaka ve kol kesimleri ile farklılaşıyor. Asimetrik yakalar ile şıklık garantilenirken basic parçalarla her dolabın ihtiyacı karşılanıyor. Bol ve fit modellerin yer aldığı kazak modelleri, denim ve kumaş pantolonlarla kombinlenebiliyor. Hem klasik hem de sportif kombinlerde kullanılabilen parçalar, sıcacık bir kışı müjdeliyor. Örgü kalitesi ile dikkat çeken kazaklar, kışlık kazaklarda anne özeni arayanların ancak son moda detaylardan da vazgeçmeyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Jack Jones giyim ve aksesuar ürünleri dinamik tarzı ve modayı dolabınıza getirecek ulaşılabilir fiyatları ile Markastok'ta yer alıyor. Siz de 35 yılı aşkın süredir giyim sektöründe tecrübe edinen Çetin Family güvencesi ile sipariş verebileceğiniz Markastok'ta, kaliteli hizmet ve müşteri odaklı yaklaşımın keyfini sürebilirsiniz. Jack Jones ürünlerini hemen satın alın, kış modasına dolabınızda yer açın.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ