ipekyol Anneler Gününü Kutluyor

30 Nisan 2019

Ipekyol İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu Anneler Günü için, hayata merhaba dediğimiz ilk günden beri #annemsayesinde dediğimiz tüm anlar için annesine teşekkür etmek isteyen Ipekyol kadınlarına en şık hediye alternatiflerini sunuyor.

Ipekyol 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, hayatımız boyunca bize ilham olan ve #annemsayesinde diyerek minnet duyduğumuz annelerimiz için birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Ayrıca Anneler Günü alışverişlerine özel; her 650 TL’lik alışverişe 200 TL; her 1.100 TL’lik alışverişe 400 TL hediye çeki armağan ediyor.

Hediye alternatifleri arasında yer alan zarif detaylı trençkot veya baharlık ceketler ile gündüzden geceye annenizin stilini tamamlayacak trikolar, renk oyunlarıyla güncel trendleri yakından takip ediyor. Fırfır şeritli tek omuz detaylı bluz ve güpür detaylı gömlekler, hafif görünümleriyle yeni mevsime çağrı niteliğindeki anvelop formlu kuşaklı midi elbiseler, özlediğimiz sıcak havalara göz kırpan zincir-halat desenli bluz ve etekler, annelerimizi mutlu edebilecek en şık hediye alternatifleri arasında…

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ