Galeries Lafayette 13 Mayıs'da Kapılarını Açıyor..

10 Mayıs 2017

TÜRKİYE’NİN YENİ MODA DESTİNASYONU

GALERIES LAFAYETTE İSTANBUL, 13 MAYIS’TA KAPILARINI AÇIYOR!

Paris’in dünyaca ünlü çok katlı mağazası Galeries Lafayette, ‘Bonjour İstanbul!’ diyor ve Demsa Group işbirliği ile kapılarını Emaar Square Mall’da açıyor. Moda severlere 9.500m2’lik bir alanda lüks segmentte hizmet veren Galeries Lafayette İstanbul 400’den fazla markayı yerli ve yabancı müşteri ile buluşturacak.

Galeries Lafayette İstanbul; Adidas Originals, ATPCO, Barbara Bui, Brooks Brothers, Camper, Camicissima, Cheap Monday, Bread & Boxers, Coach, Coccinelle, DKNY, Eleventy, Elie Tahari, Giuseppe Zanotti, Hackett, Harmont&Blaine, Hamaki-Ho, IKKS, Jil Sander Navy, John Varvatos USA, Juicy Couture, Karen Millen, Karl Lagerfeld, Kate Spade, Lancel, Lanvin, Lauren, Jil Sander, Le Tanneur, Longchamp, Love Moschino, Machka, Michael Kors, Paul&Joe, Penny Black, Pinko, Premiata, Ralph Lauren, Sandro, Stefanel, Scalpers, Silvian Heach, Spanx, Zapa, Zadig & Voltaire, M. Missoni, Lauren, Superdry, Ted Baker, The Kooples, Tiger of Sweden, Van Laack gibi shop-in-shop markalarıyla moda severlerin yeni moda destinasyonu oluyor.

Türkiye’ye ilk defa gelecek Galeries Lafayette Private Label kadın, Türkiye’nin en geniş marka karmasına sahip olan kozmetik departmanı, erkek, çocuk, aksesuar, iç giyim departmanlarıyla her kesime hitap eden ulaşılabilir fiyat politikasıyla dikkat çekiyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ