Ezber bozan bir sevgililer günü için IKEA’dan öneriler…

09 Şubat 2017

Ezber bozan bir sevgililer günü için IKEA’dan öneriler…

“Sevgililer Günü” Yaklaşıyor…

IKEA, ev dekorasyonunda ilham verirken alışılmışın dışına çıkıp farklı düşünmeye ve aynı zamanda kendiniz olmaya cesaretlendiren “ezber bozan” yaklaşımıyla Sevgililer Günü’nde de yanınızda...

Sevgililer Günü’nde sevgiyi paylaşmanın keyfini birlikte yemek yaparak yaşayın…

Bu sene, 14 Şubat Sevgililer Gününde IKEA ile ezberleri bozup sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Yemek hazırlamak yerine birlikte yemek yapabilir ve sevdiğinize, onunla birlikte bir şeyler yapmanın, anı paylaşmanın ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Kendinizi klişelerin dışına çıkarabilir ve sevginizi içinizden geldiği gibi özgürce ifade edebilirsiniz. Kendi tarzınız ve zevkinize göre hazırlanmış kutlamalar sevdiğinizin kendisini daha özel hissetmesini sağlayabilir.

Sevdiği bir yemeği düşünün, gerekli malzemeleri alın, ve sevdiğinizi mutfağa davet edin ve birlikte yemek yapmanın keyfini çıkartın. Çünkü en özel ve akılda kalan anlar birlikte vakit geçirdiğiniz anlardır… IKEA’nın kokulu mumları, kadehleri, renkli servisleri, şamdanları ile sevdiğiniz gelmeden önce her zamankinden farklı bir sofra hazırlayın. Onu mutlu edecek minik notlara da masanızda yer vermeyi unutmayın..

Sevgililer Günü’nde keyifli yemeğin ardından sevgiyle hazırlanmış bir tatlıya yer vermemek olmaz. IKEA’nın pişirme kalıpları, renkli muffin kapları, çeşitli figürlerdeki hamur şekillendirme setleri ile Sevgililer Günü yemeğinize tatlı bir son hazırlamanız mümkün.

Sevgililer Günü hediyenizi sevdiğinize özel hazırlamak için doğru adres IKEA…

Hediye almak kadar vermenin de heyecanını yaşayanlar için IKEA bu yıl da birbirinden hoş öneriler sunuyor. Bu Sevgililer Günü’nde, sevdiğinize özenle seçtiğiniz hediyenizi alışılmışın dışında, beklenmedik bir şekilde sunun ve hediye paketinizi kendiniz tasarlayın. Bunun için biraz hayal gücü, biraz da yaratıcılıkla sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Özel tasarımlı paketler, birbirinden renkli hediye poşetleri ve kağıtları, rengarenk kutular, kurdeleler, etiket ve kartlarıyla IKEA bu yıl da birbirinden hoş öneriler sunuyor. Sevginizi katarak ona özel hazırlayacağınız hediye olabilecek yüzlerce alternatif IKEA’da!

Sürprizler yapmanız, paylaşmanız ve birlikte keyifli bir gün geçirmeniz için, IKEA bu özel günde de yanınızda…

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ