Erken Kış İndirimi ile En Şık Adımlar Markastok'ta!

15 Kasım 2017

Tüm Bot ve Ayakkabılarda Geçerli %25 Erken Kış İndirimi ile En Şık Adımlar Markastok'ta!

Birbirinden popüler yerli ve yabancı markaları tek bir platformda sunan Markastok.com yeni sezonu kaçırılmayacak bir kampanyayla açıyor.

Tüm ayakkabı ve botlarda sepette %25 indirim ve ücretsiz kargo fırsatı Markastok.com’da sizleri bekliyor.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

Tarzınızın ayrılmaz parçası olan birbirinden şık ayakkabı ve botlara en cazip fiyatlarla sahip olmak için tek yapmanız gerekense üyelik oluşturmak.

Üye olduktan sonra beğendiğiniz ürünü sepete eklediğinizde fiyatın %25'i anında indirim olarak yansıyor. Böylece siz de avantajlarla dolu bir alışverişin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Tüm bot ve ayakkabılarda geçerli erken kış indirimi bütçenizi korurken stil sahibi adımları da beraberinde getiriyor. Üstelik Markastok'un geniş ürün yelpazesinde günlük yaşam ve iş hayatıyla birlikte sportif faaliyetlere uygun tasarımlar da yer alıyor. Tarzınızı her ortamda özgürce yansıtmak için en iyi markaların kaliteli, şık ve konforlu ayakkabı ve bot modellerini %25 indirim fırsatıyla bir an önce keşfetmeye başlayabilirsiniz!

İşte karşınızda bu sezon her adımda şıklığı yaşamak için kombinlerinizde kullanabileceğiniz bot markaları!

Asi ve Zamansız: Harley Davidson Bot

Sokak trendlerinin özgür çocuğu Harley Davidson, kendine has çizgiler taşıyan bot koleksiyonu ile zamanın ötesinde bir şıklığı müjdeliyor. Büyüleyici motosikletleri ile akıllara kazınan markanın sıra dışı ve dinamik bakış açısı motosikletlerinde olduğu gibi kadın ve erkek botlarında da kendini belli ediyor. Tüm modellerinde göze çarpan şık ve asi görünümlü armalarıyla son derece karakteristik bir duruş sergileyen Harley Davidson botlar, yeni sezonda püskül ve kalın kemerlerle trendlerin nabzını tutuyor. Kışın zorlu hava şartlarına kaliteli ve dayanıklı materyalleriyle kafa tutan Harley Davidson; süet ve deri botları ile göz doldururken, kaymaz ve kalın tırtıklı tabana sahip asker botları ile de zamana meydan okuyan kombinlere ulaşıyor. Farklı renk ve boylardaki bot seçenekleri sınır tanımaz motosikletçilerin ruhunu yansıtırken bir yandan da mekandan bağımsız stiller yaratıyor.

Yağmur, kar, çamur demeden en sert iklim şartlarında bile dört dörtlük performans çıkaran Harley Davidson botlar, ayaklarınızı sıcacık tutarken uzun yıllar boyunca sağlamlığını koruyor.

Jean, etek ve elbiselerle sportif kadınların gündelik kombinlerini tamamlayan Harley Davidson botlar, erkek tutkunlarına özel modelleriyle cool ve kendinden emin bir imajı beraberinde getiriyor. Özellikle Jack Jones mont modelleri ile mükemmel bir uyum yakalayan tasarımlar, kanvas ve kot pantolonlarla efsanevi stillere imza atıyor. Kahverengi, siyah ve sarı gibi renk alternatifleriyle güçlü bir imaj çizen Harley Davidson bot koleksiyonu, Markastok'ta %25 indirim fırsatıyla görücüye çıkıyor.

Bazıları Cool Sever: Greyder Bot

1994 yılından bu yana gücünü sağlamlık, kalite ve dinamizmden alan Greyder, klasikleşmiş bot modelleriyle her sezon adından söz ettiriyor. Tarz sahibi kadın ve erkeklerin hem gündelik yaşamlarında hem de ofis ortamında giymek için tercih edebilecekleri Greyder botlar, kaliteden de şıklıktan da ödün vermeyenlerin kombinlerini süslüyor. Konforlu tabanla birlikte %100 deri malzeme ile üretilen tasarımlar, şehir hayatına damga vuran benzersiz modelleri içinde barındırıyor. Moda ve fonksiyonelliği bir araya getiren Greyder, zorlu kış atmosferini birbirinden havalı botları ile karşılıyor. Tüm dünyada büyük bir kitle tarafından takip edilen markanın; bordo, camel, haki, gri ve siyah gibi renklerden oluşan bot koleksiyonu hem spor hem casual stillere hitap ediyor.

Sade çizgiler taşıyan botlar, iş hayatındaki kombinlere dahil olurken outdoor botlar ise mevsim şartlarına uygun tasarımları ile son derece dinamik ve özgür tarzlara eşlik ediyor. Trendleri sokakta yaşamak isteyenler ise Greyder bot ve jean pantolon ikilisiyle tavrını ortaya koyuyor. Göz alıcı modelleriyle fark yaratan Greyder kadın ve erkek bot modelleri Markastok'ta keşfedilmeyi bekliyor.

Şehir Ondan Sorulur: Dockers Bot

Çıkış noktası zorlu şartlarda çalışan liman işçileri olan Dockers, bot trendlerinin vazgeçilmez markaları arasında yer alıyor. Yıllardan beri sağlamlığı ve kalitesiyle gündemde olan marka kendine özgü stili ve eşsiz tasarımları ile tüm dünyada başarısını sürdürüyor. Kış mevsimi koşullarında konforlu bir kullanım sunan Dockers; bej, kahve ve siyah gibi asil renk tonlarıyla şıklığı şehrin tüm sokaklarına yayıyor. Ofis, outdoor ve günlük kullanım için birbirinden şık botlar tasarlayan marka, her adımda şık ve rahat hissetmek isteyen kadın ve erkeklerin tarzını vurguluyor. Düz ve topuklu alternatifleriyle her mekanda şıklığınızı garantileyen Dockers bot koleksiyonu bilekte biten ve bilek üstü pek çok modelden oluşuyor. Kaliteli ve esnek materyalleriyle kış kombinlerinize keyif katan tasarımlar, sade görünümleri ile tarzınıza minimal şıklığı hakim kılıyor.

Casual ve günlük giyim tarzlarıyla kolayca bütünleşen Dockers botlar, girdiğiniz her mekanda tarzınızla iz bırakmanızı mümkün kılıyor. Markastok'ta %25 indirim fırsatıyla sunulan Dockers kadın ve erkek bot modelleri sizi ayrıcalıklı bir tarza davet ediyor.

Sokak Modasının Starı: Caterpillar Bot

İkonikleşmiş modelleriyle hafızalara kazınan Caterpillar, geçmişten günümüze zirvede kalmayı başaran bot markaları arasına üst sıralardan giriş yapıyor. Hem kaliteli materyalleri hem de görsel özellikleriyle kadın ve erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen Caterpillar botlar, yumuşacık iç yüzeyleriyle ayakları sıcak tutarken kalın tabanları sayesinde de son derece rahat bir kullanım sağlıyor. Kışın yağmurlu ve karlı hava şartlarının üstesinden kolayca gelen Caterpillar bot modelleri; kaymaz tabanları, su geçirmez yapıları ve son derece şık görüntüleri ile bir bottan beklediğiniz her şeyi tam anlamıyla karşılıyor.

Sportif giyim tarzına sahip bay ve bayanlar için birbirinden dinamik ve enerjik modellere ev sahipliği yapan markanın aynı zamanda unisex alternatifleri de bulunuyor. Moda sahnesine ilk çıktığı zamandan beri bir klasik halini alan sarı-taba renkli Caterpillar botlar, farklılığı sevenler için; pembe, sarı, gri, bordo, lacivert ve siyah gibi renk alternatiflerini de içinde saklıyor. Yeni sezonda parlak deri, yuvarlak topuk ve sivri burun tasarımlarla, kürkleri ve kalın kemerli tokaları bir araya getiren Caterpillar sokakta devleşen tarzlara adeta ilham veriyor. Süet malzemeden üretilen modeller yeni sezonun öne çıkan rengi kırmızıyla yan yana gelerek sıra dışı giyinmeyi seven moda tutkunlarına göz kırpıyor.

Klasik Caterpillar botlar, casual ofis stillerine eşlik ederken öte yandan jean pantolonlarla sokak trendlerinin öncülüğünü üstleniyor. Kadınlar için topuklu modeller de tasarlayan marka, özgürlüğünden de stilinden de taviz vermeyenlerin beklentilerini dört dörtlük bir şekilde karşılıyor. Modaya hükmeden Caterpillar bot modelleri, Markastok'un sepette anında %25 indirim fırsatıyla https://www.markastok.com/cat-bot sayfasında satışa sunuluyor.

Maceracı Ruhların Simgesi: Lumberjack Bot

1979 yılından bu yana sportif, konforlu ve dayanıklı ayakkabı modelleri ile gündemde kalan Lumberjack, gücünü Amerika'nın maceralarla dolu atmosferinden alıyor. Doğa şartlarından esinlenen ikonik sarı botlarıyla her dönemin popüleri olmayı başaran marka kendine has çizgileri ve sportif stili aynı düzlemde  buluşturuyor. Klasik sarı botlarının yanı sıra, çöl botlarıyla da fark yaratan marka, doğada vakit geçirmeyi sevenlerin gözdesi olmayı tüm hızıyla sürdürüyor.  Yağmurlu hava şartlarında ıslak zeminde yüksek bir performans sergileyen Soft Shell ürün serisi, su geçirmez özelliğiyle doğada keyif dolu zamanlar geçirmenizi sağlıyor.

Outdoor spor dallarının göz bebeği olan Lumberjack bot modelleri kusursuz tasarımlarıyla şehir hayatında da farkını ispatlıyor. Klasik takımlar, kot pantolonlar ve kanvas pantolonlarla muhteşem kombinler oluşturan Lumberjack botlar hem fonksiyonellikleri hem estetik görünümleriyle tarzınızın ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Sporcuların ve hayatı hızlı yaşamayı sevenlerin markası olan Lumberjack bağcıklı tasarımları ve kauçuk taban malzemeleriyle konforlu şıklığı hayatınızın her alanına taşıyor.

Macerasever Lumberjack bot modelleri Markastok'un sepette anında %25 indirim fırsatıyla tarzınızı yükseltmeye geliyor.

Hayatı Dolu Dolu Yaşayanlara: Scooter Bot

Estetik ve kaliteyi bir araya getiren Scooter, birbirinden dinamik bot modelleri ile hayatın temposunu tutuyor. Markaya ait tasarımlar özel deri malzemeleri ve su geçirmezlik özellikleriyle ayaklarınızı kar ve yağmur gibi zorlu iklim şartlarından mükemmel bir şekilde koruyor. Tarçın, kahverengi ve siyah renk alternatifleriyle tercih edebileceğiniz Scooter botlar hem spor hem klasik stillere kolayca adapte olabiliyor. Yanlardan lastikli ve bağcıklı modelleriyle doğada yürüyüş yapmayı seven erkeklerin gözdesi haline gelen Scooter, ofis kombinlerine uygun seçenekleri de içinde barındırıyor. Kanvas, keten ve kot pantolonlarla giyebileceğiniz botlar, fonksiyonel kullanımları ve zarif görünümleri ile her ortamda tarzınızı yükseltiyor.

Sağlam ve esnek termo tabanları sayesinde ayaklarınızı rahat ve sıcak tutan Scooter botlar, modern ve sade tasarımları ile casual tarza hizmet ederken, dinamik modelleriyle ise sportif kombinlerinize hayat veriyor. Ofiste klasik pantolon ve gömleklerle mükemmel bir uyum yaratan bot modelleri, jeanler ve renkli kazaklarla bir araya gelerek enerjik stillere göz kırpıyor.

Yaratıcı tasarımlarıyla göz dolduran Scooter, şıklığa ve kaliteye önem veren erkeklerin kombinlerine ilham kaynaklığı ediyor. Hayatı dolu dolu yaşayanlara sunulan Scooter bot modelleri  Markastok'ta %25 indirim fırsatıyla sizi bekliyor.

CAT, Harley Davidson, Dockers, Lumberjack, Greyder, Scooter gibi sokak trendlerinin temposunu tutan dünyaca ünlü markaların bot modelleriyle bu kış tüm kombinleriniz yepyeni bir anlam buluyor!

Not: Bu kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir. Markastok kampanya ve indirim tutarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ