DIVARESE İLE RENKLİ BİR YAZA MERHABA

13 Haziran 2021

Doğa İlhamı ve Yaz Enerjisi
 
Renkli espadril, terlik ve sandaletler; gün ışığının pozitif enerjisini adımlarınıza taşıyor. Yazın vazgeçilmezi olan tasarımlar; turuncudan kırmızıya, sarıdan lilaya, yazın en güzel tonlarını keşfetmeye çağırıyor.
Zincir aksesuarlılardan geometrik topuk formlulara, örgü dokululardan hasır terliklere… Yazın favori dokularını ve yenilikçi formları bir araya getiren tasarımlar, tatil öncesi alışveriş listesinde en üst sırada yer alıyor.
 
Şehirden sahil şeridine, yazın her anına eşlik eden süet ve deri sandaletler; küt burunlu, ince topuklu, kemerli ve parlak taş detaylı seçenekleriyle Divarese kadınının feminen yönüne sesleniyor. Gladyatör deri sandaletler, adımlarda güçlü ve çarpıcı bir etki yaratıyor.


 
Loafer’lar; metalik tokalı deri tasarımlardan gökkuşağı renklerini yansıtan süet alternatiflere, tatil stilinde zamansızlığa yer veren kadınlar için öne çıkmaya devam ediyor.
Stil referansını doğadan alan Divarese kadını ise leopar, krokodil ve yılan derisi desenli terlik, sandalet, sneaker ve loafer tasarımları ile yaza feminen ve çarpıcı bir imza atıyor.
 
Örgü askılılardan zincir askılılara, çizgililerden krokodil desenlilere… Dinamik yaz stillerini tamamlayacak renk dolu tasarımlar, çanta tutkunlarını bekliyor. Yazın en güçlü aksesuarı hasır çantalar ise farklı formlu ve fonksiyonel tasarımlara öncelik veren seyahat severlerin tatil valizine ekleniyor.
 
Erkeklerin Adımlarında Yaz Güneşi Etkisi 
 
Sorbe renklerinden natürel tonlara, yazın göz alıcı renklerini yansıtan süet ve deri loafer’lar, enerjisi yüksek yaz stillerini tamamlıyor. Geniş bir renk seçkisi sunan espadriller ise, konforu yaz şıklığıyla buluşturuyor. Süet tekne ayakkabıları, stil sahibi erkeklerin yaz adımlarının vazgeçilmezi olarak öne çıkıyor. 


Güçlü ve dinamik stil kodlarına adımlarında yer veren erkekler, gladyatör deri terlik ve sandaletleri tatil valizine ekliyor.
Yaz adımlarında konfor hissine önem veren sportif erkekler, minimal sneaker’lar ve grafik oyunlarına yer veren chunky tasarımlar ile modern ve dinamik bir yaz silüeti çiziyor. 
 
Süet, deri ve keten dokuları ile seyahat ve sırt çantaları, yaz stilinde sahip olunması gereken fonksiyonel aksesuarlar arasında öne çıkıyor.
Günün her anında güneşin pozitif enerjisini hissettiren Divarese’nin her stile uygun tasarımlarını Divarese.com.tr’de, Divarese uygulamasında ve mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz. 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ