DESA, Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyor

24 Şubat 2017

Kadınlara kendilerini bir gün değil

Her gün özel hissettiren DESA, tüm kadınların

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor!

Ayakkabıdan çantaya, kemerden cüzdana, deri ceketten süet yeleklere geniş bir ürün yelpazesi sunan DESA, zamansız tasarımları ve benzersiz kalitesiyle kadınlara kendilerini her daim özel ve değerli hissettiriyor.

DESA koleksiyonunda yer alan parçalar her tarz ve beğeniye hitap ediyor; stil sahibi kadınlar için ideal hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Kadınlara en güzel hediye: Paris Şıklığı

Adı aşkla özdeşleşmiş bir şehir olan Paris, DESA’nın bahar temalarından birine de esin kaynağı oluyor. Düşük omuzlu ve dökümlü ceketler, belinden büzülebilen montlar, Flamingo’dan Lime’ye kadar uzanan zengin renk seçenekleri, Paris with Love temasıyla yeni sezona tarz bir başlangıç yapmak isteyen kadınlara güzel bir hediye seçeneği oluyor.

Bu sezon kadınlar mutluluktan uçacak…

DESA’nın bu sezon tüy kadar hafif olan ayakkabıları tüm kadınların ayağını yerden kesecek. Ayakkabılarda yer alan pullar, payetler, trok ve taşlarla ışıl ışıl parlayacak olan kadınlar, usta el işçiliğiyle hazırlanan hasır örgüler, püskül detaylar ve nakış işlemelerle tarzlarına tarz katarken, feminen yüksek topuklara karşı maskülen modellerle de çok çarpıcı olacak.

Kadınları DESA aksesuarlar tamamlayacak…

Kadınların günlük şıklığının tamamlayıcısı olacak DESA aksesuar koleksiyonunda her stile yönelik birbirinden şık çanta, ayakkabı ve cüzdan yer alıyor. Kadınları ince düşünülmüş, detaycı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için DESA Aksesuar koleksiyonu doğru seçim oluyor ve bu hediyeler kadınların şıklığına şıklık katıyor.

Vodafone kullanıcılarına özel kampanya

Kadınlar için ince detaylarla süslenmiş bu koleksiyon, Vodafone kullanıcılarına özel 1 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında ekstra %15 indirimle satışa sunuluyor ve şehirde çiçekler açıyor. DESA’nın renkli ve capcanlı İlkbahar Koleksiyonu sizi DESA mağazalarında ve 7/24 alıverişin keyfini yaşayacağınız online alışveriş sitesi desa.com.tr’de bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ