Decathlon’la su altı dünyasının güzelliklerini keşfedin!

07 Temmuz 2018

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye genelindeki 31 mega-spor mağazası ve online satış sitesiyle spor tutkusunu yayamaya devam ediyor. Eğer siz de yaz bitmeden derin sulara dalıp denizaltının gizemli dünyasını keşfe çıkmak istiyorsanız mutlaka Decathlon mağazalarına uğrayın ve Decathlon’un su sporları markaları Tribord , Subea, Olaian ve Nabaiji’nin ürünlerine göz atın!

Ülkemizde gitgide yaygınlaşan dalış sporuna başlamak ve yaz tatillerinizi su altı dünyasını keşfederek geçirmek istiyorsanız, amatör ya da profesyonel, dalarken ihtiyaç duyabileceğiniz her tür su altı keşif ve dalış ekipmanını Decathlon mağazaları ve Decathlon’un online satış sitesi decathlon.com.tr’de çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Kayaların üstünde rahat yürüyebilmeniz için özel olarak tasarlanan ayakkabılardan, itme gücünü konforla birleştiren paletlere, su altı keşfi için ısı yalıtımlı-hareket serbestliği sağlayan sörf ve dalış kıyafetlerinden, maksimum görüş kalitesi için su damlası şeklinde cam kesimli konforlu ve su geçirmez profesyonel dalış maskelerine; su altı dünyasının güzelliklerini keşfetmeniz için ihtiyacınız olan tüm ürünler Decathlon mağazalarında.

Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot ‘En iyi ürün tasarım ödülü’’nü kazanan Subea Easybreath maskeyle artık su altında da karadaymışcasına kolay nefes alabileceksiniz. Bu yenilikçi maskenin geniş yapısı sayesinde 180° görüş açısına ve çift airflow sistemiyle buğulanma karşıtı camlara sahip olacaksınız. Suyun maskenin iç kısmına girmesini engellemek için Easybreath, dalındığında maksimum koruma sağlayan bir mekanizma bulunduruyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ