Decathlon ile koşu, fitness,pilates ve yoga yaparak yaza hazırlık zamanı!

02 Şubat 2019

Şimdi bahaneleri bir kenara bırakıp temponuzu arttırmanın tam zamanı! Yaz sezonuna hazırlanmak için pratik egzersiz aletleri, koşu ve yürüyüş ayakkabıları, özel tekstillerden üretilen fitness kıyafetleri ve daha pek çok ürünü Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr'de bulabilirsiniz!

‘Bu yıl mutlaka spora başlayacağım’ kararı aldıysanız ama yoğun temponuzda düzenli spora vakit ayıramıyorsanız Decathlon yaz gelmeden daha sağlıklı ve sportif olmanız için yardıma hazır! Evinizde bir odanızı ya da salonunuzun bir köşesini kendi spor salonunuza dönüştürmek için aradığınız her şey Decathlon mağazalarında!
Pilates, yoga, fitnessve şehirde koşuyla hayatınıza spor katmanız için ihtiyacınız olan yüzlerce ürün, uygun fiyatlara Decathlon’da!

                  

Decathlon’un fitness markası Domyos’un ev rahatlığında form tutmanız için pratik egzersiz aletleri, özel kumaşlardan üretilen fitness kıyafetleri, pilates- yoga ekipmanları, eğlenerek karın kaslarınızı güçlendirmeniz için trambolinleri, koşu bantları ve eliptik bisikletleri bulunuyor. Fitness eldivenlerinden, dambıl setlerine, şınav aletlerinden, atlama iplerine kadar pek çok ekipmanın yanı sıra, size spor sırasında özgürlük tanıyacak fitness kıyafetleri, sporcu iç çamaşırları ve özel fitness ayakkabılarına kadar aradığınız her şey Decathlon'da.

34 mağazası ve e-ticaret sitesiyle Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da daha sağlıklı,sportif ve mutlu bir hayata ilk adımı atmak için ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada bulabilirsiniz!

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ