Club Monaco İl Mağazasını Akasya Acıbadem Avm'de Açtı

04 Ekim 2016

CLUB MONACO İLK MAĞAZASINI

AKASYA ACIBADEM’DE AÇTI

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye’deki ilk mağazasını BEYMEN işbirliği ile Akasya Acıbadem’de açtı.

Club Monaco’nun en yeni kadın ve aksesuar koleksiyonlarının yer aldığı Club Monaco Akasya Acıbadem Mağazası, elegan, sade ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Dünya genelindeki tüm Club Monaco mağazalarında olduğu gibi Club Monaco Akasya mağazası da moda ve kültür arasında köprü kurarak, gerçek yaşamı yansıtan ve zenginleştiren yaratıcı ve eşsiz bir tasarımları aynı çatı altında buluşturuyor.

Zamansız kadın / erkek giyim ve aksesuar koleksiyonları ile tanınan Club Monaco, 1985 yılında Toronto’da açtığı ilk mağazasından bu yana itibaren sofistike, rahat ve rafine stilleri ile moda tutkunlarının gözde markaları arasında yer alıyor.

Avrupa’nın cool yaklaşımını New York’un keskin tarzı ile harmanlayan Club Monaco, şık ve ulaşılabilir Club Monaco Kadın Koleksiyonları ile her sezon gardıroblarda mutlaka yer alması gereken tasarımlara imza atıyor.

Club Monaco hakkında:

Club Monaco, moda ve tasarımı yaşam ile birleştirerek alışveriş deneyimlerinizi yaratıcı ve benzersiz kılıyor. Kişisel deneyimler yaratmayı veya düzenlemeyi hedefleyen Club Monaco otantik bir yaklaşımı benimsiyor. Sanatı, mimariyi ve bulunduğu lokasyonun kültürünü yansıtan Club Monaco flagship mağazaları, müşteriyle bütünleşerek Club Monaco’ya ilham veren markaları, artizanları, objeleri ve fikirleri paylaşıyor. Casual kadın ve erkek koleksiyonları, vintage çanta ve saatleri, özgün ev aksesuarları, nadir bulunan sanat ve tasarım kitapları, yerel kahve ve yiyecekler Club Monaco yaşam tarzının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ