Cacharel, Marakeş’in Büyüleyici Gökyüzünden Esinlenmiş Tasarımlar Sunuyor

29 Mayıs 2018

MARAKEŞ’İN BÜYÜLEYİCİ GÖKYÜZÜNDEN

ESİNLENMİŞ TASARIMLAR

Cacharel koleksiyonlarında her zaman kendine yer bulan mavi, sezonunda en öne çıkan renklerinden oluyor. Mavinin birçok tonunu kullanan Cacharel, bu kez de iddiasını arttırarak doygun çivit mavisinin çekiciliğini yeni koleksiyonuna yansıtıyor.

Majorelle mavisi de denilen çivit mavisi göz alıcı kumaşlar, takım elbiselere dönüştürülüyor ve bu takım elbiseler Marakeş’te farklı mozaiklerin üzerlerinde görülen otantik ekoselerle şekillendiriliyor. Zarif bir görünüm kazandırmadaki başarısını tüm nüanslarda hissettiren Cacharel, ekose desenlerini aynı renkten yapılmış örgü kravatlar ve kaktüs yeşiline çivit mavisi uyarlanmış şal desenli mendillerle birleştirerek yazın ruhuna uygun takım elbiseler sunuyor.

Gökyüzünün bulutlu bulutsuz hallerinden esinlenerek tasarlanmış emprime desenlerle birlikte günlük tişörtler dahi şık bir görünüm kazanıyor. Gök mavisini gömleklerde, smokinlerde ve bermuda pantolonlarda kullanan Cacharel, engin mavinin ahengini tüm koleksiyona yansıtıyor.

Klasik pantolon kesiminde tasarlanmış dik cepli denim pantolonlar, ütü izli kullanımları ve içten bel bağlarıyla denim konforunun Cacharel tarzıyla yorumlanmış en rafine örneği. Bu haliyle hem tişörtlerle hem de gömleklerle rahatlıkla kullanılabiliyor ve günlük yaşamda da stil sahibi bir görünüm yaratmaya olanak sağlıyorlar.

Cacharel’in önerileri arasında; Cacharel Erkek Tişört (249TL), Cacharel Erkek Denim Pantolon (349TL), Cacharel Çivit Mavisi Ceket (799TL), Cacharel Gök Mavisi Smokin (1999TL) bulunuyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ