BROOKS BROTHERS İLE BACK TO SCHOOL ZAMANI

04 Eylül 2019

Sonbaharın yaklaşmasıyla “Back to School” temalı okul kıyafetleri sezonu açılıyor. Zarafeti ve kaliteyi 200 yıllık tecrübesiyle birleştiren Amerika’nın köklü markası Brooks Brothers’ın yeni sezonunda çocuklar için hazırladığı etek, jile, elbise, gömlek, pantolon ve knitwear modelleri mağazalardaki yerini alıyor.

Okul kıyafetlerinin olmazsa olmazı: Knitwear kazaklar
Okul hayatında spor şıklığın anahtarı knitwear kazaklar çocuklar için vazgeçilmez bir parça haline geliyor. Brooks Brothers lacivert, gri ve krem tonlarında yer verdiği knitwear modelleriyle çocukların casual tarzının tamamlayıcısı oluyor. Günlük ve okul yaşamında sıklıkla tercih edilen modeller Brooks Brothers’ın zamansız koleksiyonlarında yer alıyor.

Geniş ürün yelpazesi arasından seçiminizi yapmanız için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinye Park, Optimum Outlet Brooks Brothers mağazalarının yanında Akmerkez Edwards, Kalamış Edwards ve Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM’deki Brooks Brothers mağazalarını ziyaret edebilir ya da Edwards Online’a kolaylıkla erişebilirsiniz.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ