BENZERSİZ KALİTE HER AÇIDAN VAKKO

07 Ekim 2020

Modanın da ötesinde duyarlı bir bakış açısıyla kışa farklı hazırlanan Vakko, etik ve estetiği bir araya getirerek yeni sezonu karşılıyor. Vakko Sonbahar Kış kampanyası ile modayı anlamlı, özenli, zamansız parçalarda buluşturuyor.

İçinden geçtiğimiz yeni dönemde hayatımızda kaliteyle kusursuz işçiliği bir araya getiren Vakko koleksiyonları, renkleri, enerji ve yenilikleriyle keyif katan içsel bir yolculuğu tasarımlarına taşıyor.
Vakko Sonbahar/Kış 2020-21 kampanyası; kaliteye yoğunlaşarak nitelikli kumaş seçimleri, kusursuz kalıp ve işçiliklerini ön plana çıkararak tasarımlarında vurguluyor. Kadın ve erkeğin rafine dünyasını yansıtan kampanyada geçmişten bugüne gelen benzersiz Vakko kalitesi öne çıkıyor.

POZİTİF BİR KADIN KOLEKSİYONU

Vakko kadın modası ne olursa olsun pozitif tarafta durmayı, yaşamımızı renklendirmeyi, başkalarından çok kendimiz için özenle var olmayı hedefliyor ve bunun için ‘Stay Healthy in Style’ diyerek özel bir çağrıda bulunuyor. Hayata olan bağlılığın ve sevginin bir göstergesi olarak stil yansımaları; her şeye rağmen yarını başka bir gün olarak kabul ederek; bugünü, an’ı yaşamaya davet ediyor. 7 ana temadan oluşan koleksiyon stil ve renk buluşmalarını geniş bir çerçevede ve yelpazede ele alıyor.

Stay on the Positive Side
Siyah beyazın güçlü negatif ve pozitif çekimi temada buluşuyor. Çizgiler, ekoseler, çiçekler, kaz ayakları ve dokumaların bütünleştirdiği renkler, güçlü bir stil yansıması ile pozitif bakış açısını hayata katıyor.

The Colorful Side
Siyah beyazın güçlü oyunları ve renklerle ışıltılı dansını yaşatan tema; renklerin coşkusunu çarpıcı aksesuarlarla bütünlüyor.

Shadows of Greys
Gri tonlarının gölgelerini yansıtan tema kışın gri serinliğini neon ve canlı renklerle sımsıcak bir buluşmada bir araya getiriyor. Ekose, çizgi, çiçek, dantel, leopar desenler kışın havasını keyif bir eğlenceye dönüştürüyor.

Brown is Back
Vakko 2020-2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu, kahvenin ve tonlarının geri dönüşünü kutluyor. Grilerle, derin yeşillerle, mavilerle, tabalarla, petrollerle, bordolarla, hardallarla yeniden doğuşa şahit olunan siluetler güçlü bir seslenişe sahip.

Winter White is a Must
Son birkaç sezondur kışın vazgeçilmezi olan beyaz yine sahnede. Beyazın varlığı koleksiyon temasına; siyahla, saksla, griyle, kahveyle tüm ana renkler ve canlı renklerle buluşarak aydınlık bir siluet katıyor. Kırmızılar, oranjlar, sarılar kış beyazıyla enerji doluyor.

Denim with Rainbow Knits
Jean’in varlığının renkle buluşması koleksiyonun en yalın hallerinden birini oluşturuyor. Denim, gökkuşağı renklerindeki trikolarla spor şıklığın öncüsü oluyor. Kırmızı, gold, saks ayakkabı çantalar ise temanın neşe kaynağı.

Ice Colors & Warm Pastels
Buz griler, buz beyazlar, buz pembeler, buz maviler, gümüşlerle harmanlanan şık pasteller de bu sonbahar ve kış ruhunun dinginliğiyle uyum sağlıyor.

VAKKO, ERKEK KOLEKSİYONUYLA KALABALIKTAN SIYRILIYOR

Vakko, güçlü bir sezonla erkek modasına yön veriyor. Sonbahar Kış Erkek koleksiyonun ana hedefinde, kalabalıklardan sıyrılıp güçlü ifadeli tasarımlarla yaşamın bir yansıması olmak yatıyor. Modanın kilit parçalarını karıştırarak stil oluştururken temel değerleri yaşatarak, yeniliği hedefleyen karaktere aksettiriyor. Günlük şık giyim ve spor giyim parçalarının rahat, sofistike tarzda kullanarak ortaya koyulan erkek koleksiyonunda yüksek Vakko kalitesi imzası yer alıyor.
 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ