BAYRAM SOFRALARI PORLAND’LA DAHA GÜZEL

06 Ağustos 2019

Sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz, özenle hazırlandığınız ve karşılamadan uğurlamaya her anında sevgiyi, hoş görüyü ihmal etmediğiniz bayram günlerinde, Porland’ın zengin ürün gamı sofralarınızda ve yaşam alanlarınızda sizlerle.

Sunumlarınızda zevkinizi ve özgünlüğünüzü yansıtabileceğiniz, farklı tarzlara da hitap eden birbirinden etkileyici, renkli ve trendy koleksiyonlar Porland ayrıcalığıyla sofralarınızda. Yemek takımlarından, ikramlıklara, ev dekorasyonu ürünlerinden, ev tekstil ürünlerine kadar pek çok farklı kategoride ve çeşitte ürün, bayrama özel fırsatlarla sizleri bekliyor.

Porland, bayrama özel kaçırılmayacak indirim fırsatlarıyla, yeni evlenen ve evini yenileyecek olanların bütçelerine de ayrıcalık sağlıyor. 3.390 TL’den başlayan Porland’ın Evlilik Paketleri, birbirinden farklı ürün ve fiyat seçenekleriyle, her bütçeye hitap ederken; 250 TL ve üzeri alışverişlerde Yapı Kredi World’e özel 12 taksit fırsatı sunuyor.

Porland’ın eşsiz koleksiyonlarıyla buluşmak için Porland Mağazaları ve www.porland.com online alışveriş kanalı sizleri bekliyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ