AVMLER İÇİN ÇOK AVANTAJLI SAYAÇ SİSTEMİ

06 Aralık 2020

Referans marka ön ödemeli elektrik sayaçları avm yönetimine ve mağazalara kolaylık ve tasarruf sağlar.

ABONELİK YOK, GÜVENCE BEDELİ YOK
Tek merkezden elektrik dağıtımı yapıldığı için her mağazanın ayrıca abone olmasına gerek kalmaz. Bu sistemde güvence bedeli olmadığı için abonelere artı bir masraf yansıtılmamış olur.

TAHSİLAT SORUNU YOK
Geleneksel yapıda, müşterinin herhangi bir faturalama döneminden sonraki ortalama otuz günlük tüketimi ardından, sayaç okunarak düzenlenen fatura müşteriye ulaştırılır. Bu durumda enerji kullanılmaya başlanılmasından sonra en iyi ihtimalle 30-40 gün sonra tahsilat gerçekleşmiş olur. Ön ödemeli elektrik sayacı kullanımında ise, müşteri enerjiyi kullanmaya başlamadan önce ön ödemeli olarak tahsilat gerçekleşmiş olur.

SAYAÇ OKUMA/FATURALAMA YOK
Bu yapıda sayaç okuma, faturalama, tahsilat, açma kesme işlemlerine gerek duyulmayacağından daha az iş gücü ile elektriğin dağıtımı çok daha pratik bir şekilde sağlanmış olur ve birim maliyetler düşer.

AÇMA/KESME İŞLEMLERİ VE KAÇAK YOK
Ön Ödemeli bina dışı elektrik sayaçları özellikle abonelik, tahsilat ve açma kesme problemi olan alışveriş merkezlerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş ileri teknoloji içeren ürünlerdir.

Ön ödemeli sayaç kullanımında borcunu ödemeyen bir müşteri söz konusu olmadığı için borçtan açma/kesme işlemi gerçekleşmeyecektir. Bu durumda elektriğin dağıtımını yapan şirketler için istihdam avantajı sağlanmış olacaktır.

TASARRUF SAĞLAR
Elektrik kullanıcılarının elektriğe ayıracağı bütçe kendi kontrolünde olur ve böylelikle kendi bütçesi ölçüsünde harcama yapılır.

Ön ödemeli sayaç kullanan aboneler kredisi bitene kadar sabit fiyattan elektrik kullanırlar böylelikle olası fiyat artışlarından etkilenmezler. Sayaç kredi azaldığında ve bittiğinde kullanıcıyı uyarır; ayrıca yükleme yapılamayacak durumlar için yedek kredi özelliği bulunmaktadır.

HER İKLİM VE ŞARTTA ÇALIŞIR
Ön Ödemeli kartlı sayaçlar bina dışı özellikte olup RFID teknolojisine sahiptir . Bu özellik sayesinde -40°C ile +85°C arasındaki sıcaklıklarda , yüksek nem ve toz oranı ihtiva eden bölgelerde rahatça çalışmaktadır. Garanti süresi boyunca bakım gerektirmezler. Bina içi sayaçların nemli ve tozlu ortamlarda kısa bir zamanda arızalandığı ve en az yılda bir kez bakım gereksinimi düşünüldüğünde RFID teknolojisi kalite açısından son derece önem arz etmektedir.

JENERATÖR DESTEĞİ
Jeneratörlü tesislerde, ön ödemeli sayaçlarda bulunan jeneratör tarifesi giriş yardımcı devresi ile jeneratörden harcanan enerji ayrı bir sekmede tarifelendirilerek fiyatlandırılması mümkün olmaktadır.

REFERANS ELEKTRİK SAYAÇLARI
www.referanssayac.com.tr    Tel: 0212 924 60 87 
 

E-Posta : info@referanssayac.com.tr

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ