Annelerin Yüzlerini Gülümsetecek Hediye Alternatifleri FLO’dan!

04 Mayıs 2022

Hayatımızın en kıymetlisi olan annelerimiz, mutluluğu bir gün değil her gün hak ediyor! Siz de annenize yıllarca kullanacağı konfor ve şıklık dolu bir hediye vermek isterseniz FLO’da  en zevkli ayakkabı ve çanta alternatifleri sizleri bekliyor! 
FLO İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla, Anneler Günü için en ideal hediye seçeneklerini uygun fiyat avantajları ile sunuyor. Günlük yaşamın her anına eşlik edecek modeller, ister hafta içi ister hafta sonu, tüm kombinleri zarifçe tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan pembe, gri, bej, siyah ve beyaz gibi zamansız renklerin yanı sıra metalik etkiler, bağcık detayları ve toka detaylarıyla ayakkabılar haraketleniyor.

Sneakerlar, loaferlar ve terlikler sportif giyinmeyi seven annelerin tercihi olurken; dolgu topuklu modeller ise her daim topukludan vazgeçemeyen anneler için cazip hediye seçenekleri arasında yer alıyor.  Bahar ayında annelerin kombinlerinin tamamlayıcı parçası olacak ayakkabılar, birçok model alternatifi ile FLO’da Anneler Günü hediyesi arayışında olanları bekliyor. 
FLO’nun bahar renkleri ve sezon trendleriyle harmanladığı çanta ve cüzdan koleksiyonu her zevke hitap eden alternatifleri ile tüm annelerin vazgeçilmezi olmaya aday. Siyah, beyaz, pudra ve kahverengi renkleriyle dikkat çeken çanta koleksiyonu, geniş iç hacimleri sayesinde de annelere rahat kullanım avantajı sağlıyor. 
FLO’nun İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan tüm modelleri görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ