Abdullah Kiğılı Exclusive Cut yeni tasarımlarıyla Design Weekde

23 Ekim 2016

Kiğılı’nın 75 yılı aşkın deneyimini terzi dikim hassasiyetiyle buluşturduğu tasarım markası Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kalite ve kusursuz işçiliği bir araya getirerek Türkiye ve dünyadaki trendleri yansıttığı yeni koleksiyonuyla Türkiye Tasarım Haftası (Design Week)’nda yerini alıyor.

Erkek modasının duayenlerinden Abdullah Kiğılı’nın adını taşıyan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Türk moda perakendesine desteğini vurgulamak ve sektöre güvenin artmasına katkıda bulunmak için bu yıl İstanbul’da ilki düzenlenecek Türkiye Tasarım Haftası’nda zengin koleksiyonuyla varlığını gösteriyor. Kalite ve kusursuz işçiliği bir araya getirerek seçkin çizgisiyle fark yaratmak isteyen erkeklerin tercihi olan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, organik liflerden sınırlı sayıda üretilen İtalyan kumaşıyla hazırlanan tasarımlarıyla Türkiye Tasarım Haftası’na damgasını vuracak.

Yurt dışı yatırımlarını katlayarak artıran Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, tarzı ve yaşam felsefesiyle farkını sergilemek isteyenler için, üretim teknolojisinden hammadde kalitesine, özel tasarımlardan aksesuar seçimine kadar özenle hazırlanmış yeni koleksiyonunu Türkiye Tasarım Haftası boyunca ayrılan özel bir alanda sergiliyor. Beş gün boyunca yer alacak etkinlikte Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, hazır giyim sektörüne, bu sektörde bir kariyer hedefleyen genç moda tasarımcılarına, girişimcilere ve sektör temsilcilerine mücadelenin sürdüğünü ve sektörü daha da ileriye taşımak istediğini göstermek istiyor göstermek istiyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ