Açık Pazar Ve Ayla Çelik Konseri Zorlu'da

Etkinlik Tarihi: 04 Haziran - 05 Haziran 2016
BİRBİRİNDEN RENKLİ MARKALAR İLE 
AÇIK PAZAR VE AYLA ÇELİK KONSERİ 
ZORLU’DA 
 
Zorlu Center, 4 Haziran’dan itibaren her haftasonu Meydan Katı’nda kurulacak olan Açık Pazar’a davet ediyor. Pazarın açılışına özel olarak ise 5 Haziran Pazar günü saat 18:00’de, “Bağdat” şarkısıyla gönülleri fetheden, son dönemin en popüler ismi “Ayla Çelik” konseri gerçekleşecek.  
 
Zorlu, açık havada alışveriş keyfini birbirinden renkli ve tasarım markalarla misafirlerine yaşatmak için her haftasonu “Açık Pazar” kuracak. Agumigu, Alaim-i Sema, Atölye 11, Begart, Byzeyn, Eataly, İkiiki, King Naked, Linens, Lucky Culture, Mesele, Nanan, One Seramic, Pembecida, Performans Sanatları Merkezi, Pap, Swarovski, Sheman,Tırtıl Design, Vestel ile bebek, dekorasyon, çanta, aksesuar, takı, tekstil, hediyelik eşya markaları ve lezzet duraklarıyla Açık Pazar, misafirlerini bekliyor. 
 
4 Haziran’dan itibaren her haftasonu kurulacak stantlardan oluşan Açık Pazar’da ziyaretçiler, pazara özel hazırlanan çadırlarda sergilenen birbirinden renkli ürünler ile 12:00-21:00 saatleri arasında açık havada alışverişin keyfine doyacak. Açık Pazar’da hiç bitmeyecek canlı müzik performansları da ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak. 
 
Ayla Çelik Sevilen Şarkılarıyla Zorlu’da 
 
Açık Pazar’ın açılışına özel olarak, 5 Haziran saat 18.00’de Meydan Katı Park Alanı’nda, gerçekleşecek Ayla Çelik konseri, tüm ziyaretçilere açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. 
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ