TERRACITY’DE KİTAP FUARI

Etkinlik Tarihi: 20 Ocak - 02 Mart 2021

Antalya’nın “Premium Alışveriş Merkezi” TerraCity, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklerle alışverişi keyifli hale getirmeye devam ediyor. 20.01.2021 - 02.03.2021 tarihleri arasında -1 bodrum katta Anayurt Yayınları tarafından yüzlerce yayın evinden binlerce seçkin kitap çok özel fiyatlarla kitapseverlerle buluşuyor.

TerraCity Alışveriş Merkezi Kitap Fuarında küçük büyük herkese hitap eden Dünya Klasikleri, Kişisel Gelişim, Polisiye, Otobiyografi-Biyografi, Öykü-Masal Kitapları, Araştırma-İnceleme, Bilim, Gençlik Kitapları, Şiir ve dünya çapında kült olmuş çeşit çeşit kitaplara Antalyalılar en uygun fiyatlarla ulaşabiliyor.

Ayrıca Kitap Fuarında alışverişe keyifli mola veren Ziyaretçiler için güvenli alışveriş imkânı sunan TerraCity, misafirlerinin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesi ve sosyalleşmesi için aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni aldı.
TerraCity, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçerek Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı. TerraCity, bu belgeyle Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan tuvaletlerin ve ortak alanların temizliği, dezenfektasyon işlemlerinin güvenilirliği, mağazaların aldığı önlemler, sosyal mesafe kuraları ve gerekli uyarı afişleri gibi tüm kuralları titizlikle uyguladığını bir kez daha ispat etti.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ