Tepe Nautilus’ta Kazandıran Kampanya

Etkinlik Tarihi: 20 Ocak - 23 Ocak 2022

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, 20. yılında birbirinden kazançlı kampanyalarını Tepe Nautilus Mobil ile ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor. 
20 – 23 Ocak tarihleri arasında Tepe Nautilus ziyaretçileri harcadıkça kazanıyor. Tepe Nautilus Mobil uygulaması kullanan ziyaretçiler aynı gün içerisinde tek seferde 300 TL’lik harcamalarında 100 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi oluyor. 
Tepe Nautilus Mobil ile kampanyalara katılım için sıra bekleme dönemini de bitiren Tepe Nautilus’ta kazandıkları hediye paraları harcamak isteyenlerin tek yapması gereken fiş ya da faturalarının fotoğrafını çekip sisteme yüklemek. Üye olarak kayıt işlemini tamamlayan ziyaretçiler Tepe Nautilus’taki kampanya masası ya da danışma noktasından 12:00-20:00 saatleri arasında hediye 100 TL yüklü Tepe Nautilus kartını alarak, kazandıkları tutarı B&G Store, Nezih Kitapevi, Panço, Toyzz Shop, Kitikate, Playplanet ve ebebek mağazalarında anında harcayabiliyor.   
Kazançlı ve kolay alışveriş deneyimi için Tepe Nautilus Mobil Uygulamasını, Google Play ve App Store ‘dan indirebilir, kampanyaları takip edebilirsiniz. Stoklarla sınırlı olan kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.tepenautilus.com adresini ziyaret edebilir ya da Tepe Nautilus Danışma bankosu ve kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.
 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ