Tepe Nautilus’ta Çocuklar Yaratıcılıklarını Keşfediyor

Etkinlik Tarihi: 23 Temmuz - 31 Temmuz 2022

Tepe Nautilus’ta Çocuklar Yaratıcılıklarını Keşfediyor

Tepe Nautilus, minik ziyaretçilerini yaratıcılıklarını keşfedecekleri çocuk atölyelerine davet ediyor. 23-24 Temmuz ile 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek atölyelerde minik ziyaretçiler, Slime Atölyesi’nden Gezegen Keşif Atölyesi’ne kadar birbirinden farklı atölyelerde eğlenirken öğrenecek.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, 20. yılında minik ziyaretçilerini eğlendirirken öğreten etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

23 Temmuz’da Slime Atölyesi ile kapılarını açacak olan etkinlikler,                                    24 Temmuz’da Baykuş Kumbara Atölyesi ile devam edecek. Minikler,                           30 Temmuz’da Bileklik Tasarım Atölyesi ile yaratıcılıklarını kullanarak birbirinden renkli ve şık bilekleri tasarlayacak. Uzayın derinliklerini merak eden minik kaşifler ise 31 Temmuz’da Gezegen Keşif Atölyesi’nde buluşacak.

Yaratıcı çocuk atölyeleri günde 2 seans olarak gerçekleşecek. Her seans için ziyaretçi katılımı ise 20 kişi ile sınırlandırılacak.   

 

Etkinlik yeri: Tepe Nautilus 1. Kat Sergi Alanı

Etkinlik Saati :15:00-16:00

Etkinlikler:

23 Temmuz Cumartesi : Slime Atölyesi

24 Temmuz Pazar: Baykuş Kumbara Atölyesi

30 Temmuz Cumartesi: Bileklik Tasarım Atölyesi

31 Temmuz Pazar: Gezegen Keşif Atölyesi

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ