LEGO® Festivali Tepe Nautilus’ta (ERTELENDİ)

Etkinlik Tarihi: 07 Mart - 22 Mart 2020

LEGO® Festivali Tepe Nautilus’ta (ERTELENDİ)

Tepe Nautilus, 7-22 Mart tarihleri arasında minik ziyaretçilerini LEGO® Festivali’ne davet ediyor. Tepe Nautilus’ta kurulacak özel LEGO® tasarım alanlarında çocuklar hayal güçlerini kullanarak yaratıcılıklarını keşfederken, en sevilen LEGO® karakterleriyle de bir araya gelecek.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, minik ziyaretçilerini LEGO® Festivali ile eğlenceye davet ediyor. Mart ayı boyunca hafta sonları gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar, hayal güçlerini kullanarak yaratıcılıklarını keşfedecek.

Minik ziyaretçiler, 7-8 Mart tarihlerinde LEGO® City alanlarında bina ve araç tasarlayarak yeni bir şehir inşa ederken, LEGO® Frozen alanında Elsa karakteri ile bir araya gelecek. 14 -15 Mart tarihlerinde LEGO® Friends alanında Friends Kızları için özel sahneleri Friends karakteri Stephanie ile hazırlayacak. Star Wars hayranları da LEGO® alanında en sevdikleri karakterlere LEGO® parçaları ile hayata verecek.21-22 Mart tarihlerinde ise LEGO® Spider-Man ve LEGO® Duplo alanlarında çocuklar Spider - Man karakteri ile buluşacak.

Tepe Nautilus ücretsiz olarak gerçekleşecek LEGO® Festivali’ne tüm minik ziyaretçilerini davet ediyor.

Etkinlik Detayları
7-8 Mart: LEGO® Frozen - LEGO® City -Elsa karakteri ile buluşma
14-15 Mart: LEGO® Star Wars - LEGO® Friends - Stephanie karakteri ile buluşma
21-22 Mart: LEGO® Spider- Man - LEGO® Duplo - Spider -Man karakteri ile buluşma
Etkinlik saati: 12:00-20:00
Etkinlik Yeri: Tepe Nautilus 1. Kat

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ