Palladium Natural Life 21 Kasım'da Başlıyor..

Etkinlik Tarihi: 21 Kasım - 25 Kasım 2018
 
Kasım’da Natural Life Bir Başkadır..
 
Palladium Ataşehir, 3 yıldır aralıksız sürdürdüğü “ Natural Life” etkinliğini bu ay 21-25 Kasım tarihleri arasında düzenliyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünler Palladium ziyaretçileriyle buluşuyor.
 
Palladium Ataşehir'de bir klasik haline gelen 'Palladium Natural Life' etkinliği, 21 Kasım'da başlıyor. 5 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünler sergileniyor ve satışa sunuluyor.
 
Palladium'un ana koridoruna kurulan stantlarda, ürünlerin en doğal ve tazesi, güvenilir markaların çatısı altında AVM ziyaretçisine ulaşıyor. Kişiye özel tasarımlardan doğal taşlarla yapılan el emeği takılara, Kastamonu bölgesinin geleneksel değeri olan siyez buğdayına, şekersiz ve katkısız fıstık ezmesine, zeytin denince akla ilk gelen Ayvalık’tan özel zeytinyağlarına, organik, GOTS sertifikalı İskandinav markalarına kadar geniş yelpazedeki ürün gamının yer aldığı Natural Life etkinliği, özellikle sağlıklı beslenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.
 
Palladium Natural Life etkinliğinde; A Plus, Byviolet, Babatoprağı Zeytinyağları, Gemnatura, İksirli Çiftlik, Eğri Çayır, Fermente Mutfağım, Muhteşem Çikolatalı, Ümitköy Çiftliği, Nuts’all, Kidonomi, Siyezevi, Hatice Teyze, Pera Bahçe markaları yer alıyor.
 
21-25 Kasım tarihleri arasında Palladium'a gelin, organik ve doğal ürünlere kaynağından ulaşın!
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ