Müzisyen Anne Etkinliği Palladium Ataşehir'de!

Etkinlik Tarihi: 07 Ocak 2018
Müzisyen Anne Etkinliği Palladium Ataşehir'de!
 
Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir'de, Müzisyen Anne adlı çok eğlenceli bir çocuk etkinliği gerçekleşiyor. Sosyal medya fenomeni 'muzisyenanne'nin 2009 yılında kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek Aile&Çocuk Müzik Okulu olan Etiler Müzik Okulu& Kids Music Class'ın minik öğrencileri ve aileleri ile gerçekleşecek ritim şov 7 Ocak'ta!
 
Palladium Ataşehir, sosyal medya fenomeni 'muzisyenanne'nin, minik öğrencileri ve aileleri ile 7 Ocak Pazar günü saat 16.00'da gerçekleştireceği 'ritimşov'unda renkli ve müzik dolu dakikalara sahne olacak. Müzisyen Anne Etkinliğinde hem çocuklar hem büyükler çok eğlenceli dakikalar geçirecek.
 
Gösteri, 4 yaş grubu öğrencilerinin org ile yaptığı şarkı eşlikli şov ile başlıyor. Öğrencilerin aileleri ile sahneye çıkıp ritim aletleri ile yapacağı gösteride yaklaşık 40 kişi sahnede oluyor. 40 dakika süren gösteride çocuklar ve aileleri olduğu kadar seyirciler de çok eğleniyorlar.
 
Üstelik AVM katılımcıları, muzisyenanne ile ücretsiz olarak yarım saatlik ritim atölyesine katılım gerçekleştirebiliyor.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ