Music On The Bridge Konserleriyle Mehmet Erdem Palladium Ataşehir'de

Etkinlik Tarihi: 22 Nisan 2017
Mehmet Erdem Palladium Ataşehir'de!
 
Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 'Music On The Bridge' sahnesindeki konserlere devam ediyor. Şarkılarıyla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem 22 Nisan'da Palladium Ataşehir'de sevenleriyle buluşuyor
 
Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 'Music On The Bridge' sahnesindeki konserlerde, Türkiye'nin değerli müzisyenlerini ağırlamaya devam ediyor. 2012 yılında yaptığı iddialı çıkış ile tüm müzik ödüllerini tek tek toplayan ve sayısız konsere imza atıp zirveden inmeyerek müzik camiasının sevilen isimlerinden olmayı başaran Mehmet Erdem, 22 Nisan'da Palladium Ataşehir'de sevenleriyle buluşacak.
 
Ses rengi, yorumu ve şarkılarıyla yıllar içinde büyük bir hayran kitlesi edinen sanatçı,' Herkes Aynı Hayatta' ve 'Hiç Konuşmadan' adlı albümlerinden sonra son olarak 3. stüdyo albümü olan 'Hepsi Benim Yüzümden'i yayımladı.
22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 19:00'daki ücretsiz konserde son albümünden şarkılarını seslendirecek olan Mehmet Erdem, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ